Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ!

Γερμανίδα σημαιοφόρος: Γέμισε το Ολυμπιακό χωριό με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές



Μπορεί το περίφημο tweet της Βούλας Παπαχρήστου για τους Αφρικανούς να της στοίχισε τον αποκλεισμό της ωστόσο διαβάστε τι έγραψε επίσης στο twitter η Γερμανίδα σημαιοφόρος, Νατάσα Κέλερ για τους Έλληνες αθλητές..."Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά."


τουίταρε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ, ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια κοροϊδευτικά έγραψε στο twitter της για τους Έλληνες αθλητές ότι:
"Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες, να μη φάνε όλο το φαί στο Ολυμπιακό Χωριό"


Κυκλοφόρησε νωρίτερα η είδηση σχετικά με σχόλιο της Γερμανίδας σημαιοφόρου που αναφερόταν στο Ολυμπιακό χωριό και οτι έχει γεμίσει με ''ξυπόλυτους Έλληνες''. Την εν λόγω είδηση αναμεταδώσαμε και εμείς απο έγκυρο σάιτ όμως κάποιοι υποστηρίζουν οτι... είναι ''μαϊμού'' και οτι ποτέ δεν έγινε κάποια τέτοια δήλωση εκ μέρους της... Ψάχνουμε ήδη στο διαδίκτυο ωστε να διασταυρώσουμε τελικά ποιές πληροφορίες είναι οι ακριβείς.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ; Η ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

Στον τίτλο τη λες βλαμμένη.
Γράφεις ότι η είδηση ενδέχεται να είναι ψεύτικη. Και τελικά μάλλον είναι μιας και αυτή δεν έχει καν twitter.

Ποιος είναι βλαμμένος με τα παραπάνω δεδομένα;

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔ...ΞΟΥΝ.ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΕΙΝΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

10:30,ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ TWITTER ΤΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΤΗΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΟΥ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ.