Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ 45 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ;



Μετά την καταγγελία βόμβα του αντιπροέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Αττικής, Νίκου Καραδήμα, ο οποίος υποστήριξε πως 45 αστυνομικοί βρίσκονται στη φύλαξη και προστασία πρώην υπουργού και νυν βουλευτή, έρχεται και η στιγμή της αποκάλυψης.
Δεν είναι άλλος από τον... «Δεν διάβασα το μνημόνιο γιατί δεν είχα χρόνο», Μιχάλη Χρυσοχοίδη ο οποίος έχει στη διάθεση του 24 ώρες το 24ωρο δύναμη όση 10 αστυνομικά τμήματα της επαρχίας.
Αυτός λοιπόν ο θρασύτατος κύριος χωρίς να πληρώνει ούτε 1 ευρώ απο την τσέπη του, συνεχίζει να έχει στην προσωπική του ασφάλεια 45 αστυνομικούς παριστάνοντας τον τσάμπα μάγκα με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων τους οποίους προφανώς φοβάται να αντιμετωπίσει και να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους.
Φυσικά το σκάνδαλο δεν σταματάει εκεί αφού δεκάδες άλλοι πρώην και νυν βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί έχουν απο εικοσάδες αστυνομικών στο κατώφλι τους.
Το κερασάκι στην τούρτα είναι οι εκατοντάδες επιχειρηματίες που έχουν ολόκληρο στρατό από αστυνομικούς, περιπολικά και μηχανές για την ιδιωτική τους ασφάλεια με χρήματα πάντα του Ελληνικού λαού.
Από την άλλη ας ελπίσουμε οτι οι δηλώσεις του νέου υπουργού Ν. Δένδια δεν θα μείνουν δηλώσεις και οτι 1500 αστυνομικοί από τους περίπου 8000 που "φυλάνε" πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους κ.α. θα βγουν άμεσα στους δρόμους που τόσο υπάρχει ανάγκη.
Το γεγονός ότι τα έχουμε ξανακούσει πολλάκις αυτά δεν μας αφήνει και ιδιαίτερα αισιόδοξους...
ΑΠΟ: http://polydrososparnassou.blogspot.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.........ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΨΥΦΙΖΟΥΝ ! ΑΣΚΟΥ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑ ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΙΣΑ ΚΑΙ Γ....Α ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΟΠΕΣΤΑΤΗ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΤΟΥ 50 ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ! ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΒΓΑΖΕΤΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ !!!