Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Το Τοπικό Συμβούλιο και ομάδα εθελοντών για την Τουριστική προβολή της Ιτέας.



Για πρώτη φορά ίσως στην μετά-Καλλικράτη εποχή η Ιτέα με το Τοπικό της Συμβούλιο καθώς και με μια μεγάλη ομάδα εθελοντών δίνει το στίγμα της, προβάλει τις παραλίες της ,συνδέεται με τους Δελφούς και φωνάζει ένα δυνατό ναι στην Τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας!

Με συντονίστρια την τοπική σύμβουλο κυρία Ιωάννας Καλλία  και τον προέδρο κ. Ιωάννη Λύτρα μια παρέα από νέα παιδιά, φοιτητές αρχιτεκτονικής, αρχαιολόγους, πολιτικούς μηχανικούς, γεωπόνους, μηχανολόγους,  ελεύθερους επαγγελματίες , εμπόρους , καταστηματάρχες, ξενοδόχους, ξεναγούς αλλά και  καλλιτέχνες, χορευτές, ζωγράφους, φωτογράφους, γλύπτες μαζί με απλούς εθελοντές ενώθηκαν, ονειρεύτηκαν, μίλησαν και κυρίως συμφώνησαν ότι θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε παραπάνω για τον τόπο μας, για την Ιτέα...

Όμορφο θα ήταν να το βλέπαμε αυτό και από άλλες τοπικές ενότητες!


 Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:


Είμαστε στην ευτυχή θέση να παρουσιάσουμε ένα πρώτο δείγμα δουλειάς που αφορά στην προβολή της περιοχής μας και είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που ξεκίνησε φέτος τον Ιούνιο με την σύσταση άτυπης ομάδας πολιτών για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου Ιτέας.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι προσφέρουν εθελοντικό χρόνο για το καλύτερο της πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, όπως επίσης ευχαριστούμε πολύ τόσο τον Δήμο Δελφών για την υποστήριξη της προσπάθειας που γίνεται όσο και τους ιδιώτες χορηγούς μας.

Μείνετε συντονισμένοι για τη συνέχεια...
και κοινοποιήστε ελεύθερα!

Οι αφίσες έχουν γενικό αλλά και ειδικό/θεματικό περιεχόμενο. Ξεκινάμε σήμερα με μια γενική οπτική της περιοχής και έπεται συνέχεια...

*Χρειαζόμαστε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης για να συνεχίσουμε να προβάλουμε τις ομορφιές του τόπου μας, οπότε όποιος επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο koinotita.iteas@gmail.com.

Κοινότητα Ιτέας



tip:
1) Η αφίσα έχει εικονίδιο  QR code που σε οδηγεί σε χάρτες της Google με τις παραλίες του Δήμου μας ! (είναι υποκατασκευή καθώς έχουν προστεθεί μόνο 4 παραλίες έως τώρα...)

2) Η αφίσες θα εκτυπωθούν και θα δοθούν σε ξενοδοχεία, καταστήματα, ΚΤΕΛ, αλλά και δημόσια κτίρια... 


















4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, αυτός ο πανέμορφος τόπος(όσο παραμένει ακόμα πανέμορφος), πρέπει να σταματήσει να είναι αποκλειστικά εξαρτώμενος οικονομικά από τους βωξητες.
Η νούμερο ένα πλατφόρμα αυτή τη στιγμή διαφήμισης παγκόσμια είναι το διαδίκτυο και εκεί πρέπει να γίνει η μεγαλύτερη δουλειά με το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους. Καλή αρχή .
Αναγνωρίσαμε τουλάχιστον πως η πόλη μας αξίζει και πρέπει να αναδειχθεί τουριστικά , μακριά απ τις σειρήνες του παρελθόντος που μας είχαν κάνει ηττοπαθείς και συμβιβαστικούς στην ιδέα ότι είμαστε μόνο για βωξίτες...έτσι αόριστα..

Το επόμενο βήμα είναι η συνειδητοποίηση ότι για να γίνει κανείς τουριστική περιοχή πρέπει να το λέει και ο Νόμος και η βούληση της πολιτείας εκφρασμένη σε Νόμο . Έτσι , πρέπει να φροντίσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε τον χαρακτήρα του δήμου από χωματερή που τον έχουν χαρακτηρίσει ( και επί ΣΥΡΙΖΑ) σε τουριστική...

Το πρώτο σοβαρό σημάδι αλλαγής έρχεται και εκφράζεται με την ιδιωτικοποίηση της μαρίνα Ιτέας.
Αυτή τη μαρίνα που οι δοτοί άρχοντες του τόπου είχαν θάψει και χάιδευαν τα αυτιά των αδαών με κάτι βαρύγδουπα master plans..( ο νοών νοείτω)

Όλοι από πίσω και πλάϊ στον Κυριακούλη....είναι το άρμα που προσμέναμε χρόνια όσοι αγαπάμε την Ιτιά και θέλουμε να την δούμε να σταθεί στο ύψος που ορίζουν οι ...χρησμοί της Πυθίας !

Ανώνυμος είπε...

Το Γαλαξίδι για το ίδιο θεμα αγαπητοί ιτιωτες κάνει προσπάθεια υπό την αιγίδα του Δήμου, εσείς γιατί μόνοι σας;;

Ανώνυμος είπε...

Με την υποστήριξη του Δήμου Δελφών γίνεται αναφέρεται και στο κείμενο της ανακοίνωσης.