Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Ινδία ..τάϊζε κροκόδειλους με ..ταξιτζήδες !

Σκότωσε πάνω από 50 οδηγούς ταξί και τους πέταξε στους κροκοδείλους - Τι ομολόγησε ο Ινδός serial killer 

Ο Ινδός ομολόγησε πως μαζί με τη συμμορία του σκότωναν τους ταξιτζήδες για να πουλούν τα ταξί τους 

Ο Σάρμα ομολόγησε ότι υπήρξε ο «εγκέφαλος» πίσω από τις δολοφονίες τουλάχιστον 50 οδηγών ταξί - CNN
Ο Σάρμα ομολόγησε ότι υπήρξε ο «εγκέφαλος» πίσω από τις δολοφονίες τουλάχιστον 50 οδηγών ταξί - CNN 

Ένας Ινδός ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία περισσότερων από 50 οδηγών ταξί, τα πτώματα των οποίων πετούσε σε κανάλι γεμάτο κροκοδείλους.   

Ο ίδιος συνελήφθη εκ νέου από την αστυνομία καθώς προσπάθησε να διαφύγει σε άλλο κρατίδιο μετά από την υπό όρους αποφυλάκισή του.   

Μεταξύ 2002 και 2004, ο Ντεβεντέρ Σαρμά είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για το φόνο τουλάχιστον επτά ταξιτζήδων και εξέτιε την ποίνη του σε φυλακές της Τζαϊπούρ, το κρατίδιο του Ρατζαστάν. Μετά από 16 χρόνια στη φυλακή, ο 62χρονος αποφυλακίστηκε υπό όρους τον περασμένο Ιανουάριο. Ωστόσο, όταν παρήλθε το εικοσαήμερο αδειας του, δεν επέστρεψε στις φυλακές.   

Την περασμένη Τετάρτη, μετά από περίπου έξι μήνες αγνοούμενος, η ινδική αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον Σαρμά στο Νέο Δελχί, όπου ζούσε με μια χήρα που είχε παντρευτεί όταν εξαφανίστηκε.   

Κατά την ανάκριση, ο 62χρονος παραδέχτηκε πως δεν σχεδίαζε να επιστρέψει στη φυλακή ενώ, σύμφωνα με την αστυνομία, προχώρησε και σε περαιτέρω αποκαλύψεις για το ποινικό παρελθόν του.   

Σύμφωνα πάντα με το δελτίο Τύπου της ινδικής αστυνομίας, ο Σαρμά είχε πτυχίο στην ινδική ιατρική και λειτουργούσε από το 1984 και για έντεκα χρόνια μια κλινική στο Ρατζαστάν.   

Κάποια στιγμή έχασε ένα μεγάλο ποσό σε μια απάτη και τότε άρχισε να εμπλέκεται σε μια σπείρα που πουλούσε ψεύτικα γκαζάκια. Αργότερα, ωστόσο, ενεπλάκη σε υπόθεση παράνομων μεταμοσχεύσεων ήπατος. Το 2004 συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, παραδέχτηκε πως ενεπλάκη σε πάνω από 125 τέτοιες μεταμοσχεύσεις - η καθεμιά από τις οποίες του απέδιδε μεταξύ 6,680 - 9.350 δολάρια.   

Ο Σάρμα ομολόγησε στην αστυνομία πως εκείνος και άλλοι εμπλέκονταν και σε άλλη υπόθεση στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές.   

Καλούσαν ταξί και στη συνέχεια σκότωναν τους οδηγούς σε ερημικά σημεία, προτού ξεφορτωθούν τα σώματά τους σε ένα κανάλι γεμάτο κροκοδείλους, με την πρόθεση να μην υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν ποτέ τα ίχνη τους.   

Όταν εγκατέλειπαν τα πτώματά τους, ο Σάρμα πουλούσε τα ταξί -ολόκληρα ή τμηματικά- βγάζοντας περίπου 270 δολάρια από το κάθε όχημα.   

Εν τέλει, ο Σάρμα ομολόγησε ότι υπήρξε ο «εγκέφαλος» πίσω από τις δολοφονίες τουλάχιστον 50 οδηγών ταξί, αν και είχε καταδικαστεί για ελάχιστους από αυτούς. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών μέσων από το 2008, ο Σάρμα είχε αρχικά συλληφθεί επ' αυτοφώρω να σκοτώνει έναν ταξιτζή.   





Με πληροφορίες από CNN 



Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: