Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 ξεκινάνε τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2020





Την Κυριακή 2 Αυγούστου και ώρα 8.30 μ.μ. η έναρξη των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ… δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά μέσω live streaming

«Ο Σκαρίμπας στο χώρο του θεάτρου»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, με περιορισμένη συμμετοχή, στον αύλειο χώρο του σπιτιού που γεννήθηκε ο Σκαρίμπας στην Αγία Ευθυμία και θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από την ιστοσελίδα του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών agiathimia.com, μέσω live streaming στο κανάλι στο youtube του Συλλόγου. Θα μεταδοθεί επίσης από την σελίδα του Συλλόγου στο Facebook.
Όποιος θέλει να υποβάλλει κάποιο ερώτημα θα μπορεί να το κάνει είτε στο chat της ζωντανής μετάδοσης στο youtube είτε με σχόλιο ή με μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook.
Τέλος, όποιος θέλει να παρέμβει «ζωντανά» στη συζήτηση, θα πρέπει να μας στείλει (πριν την έναρξη της εκδήλωσης) ένα email στο info@agiathimia.com προκειμένου να του σταλεί το link της εκδήλωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom.

Θα μιλήσει η Εύη Μαντά (Φιλόλογος) με θέμα:  
«Από το μυθιστόρημα στο δράμα. Ο Μαριάμπας του Γιάννη Σκαρίμπα».
Παρακολούθηση της προσπάθειας του Γιάννη Σκαρίμπα να επεκτείνει τη συγγραφική του δραστηριότητα και στον χώρο του θεάτρου. Εστίαση στην περίπτωση του Μαριάμπα.

Σύντομες παρεμβάσεις από τους:
  • Συμεών Σταμπουλού (Φιλόλογος-Νεοελληνιστής) με θέμα: «Ο άγνωστος ακόμη θεατρικός συγγραφέας Γιάννης Σκαρίμπας»
  • Δημήτρη Παλούκη (Φιλόλογος-Συγγραφέας) με θέμα: «Σαν απολογητικό υπόμνημα χεριού ενός τρίτου που διασκεύασε διηγήματα του Σκαρίμπα σε μονόπρακτα»

Συντονίζει ο Σπύρος Κυριάκης (Πρόεδρος Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών)

Όσοι δεν παρακολουθήσετε από κοντά την εκδήλωση συνδεθείτε με το agiathimia.com ακριβώς στις 8.30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: