Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Viral βίντεο με γεράκι που πετά πάνω από παραλία με την «ψαριά» του

Τελικά οι ειδικοί αποφάνθηκαν ότι δεν είναι αετός ούτε καρχαρίας 



Ένα τεράστιο πουλί, που πολλοί βιάστηκαν να πουν πως είναι αετός έχει αρπάξει ένα τεράστιο ψάρι, που επίσης βιάστηκαν να πουν πως είναι καρχαρίας, και πετάει επάνω από παραλία στη Νότια Καλιφόρνια.   

Το βίντεο, το οποίο σύμφωνα με το CBS News τραβήχτηκε από την περασμένη εβδομάδα και ανέβηκε αρχικά στον λογαριασμό Twitter Tracking Sharks, έγινε αμέσως viral.   

Απεικονίζει ένα τεράστιο πουλί να έχει γραπώσει με τα νύχια του ένα ψάρι, που μοιάζει με καρχαρία και να πετάει πάνω από την παραλία της Μιρτλ.   

Το βίντεο δε, τραβήχτηκε από τον 17ο όροφο κτιρίου. 




Το βίντεο έχει συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια προβολές ενώ ακόμα και το στούντιο παραγωγής The Asylum, που της ταινίας «Sharknado» το μοίρασε στον λογαριασμό του.   

Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκαν ειδικοί για να διαπιστώσουν αν πραγματικά πρόκειται για αετό και καρχαρία. Εμπειρογνώμονες αποφάνθηκαν ότι το αρπακτικό πουλί είναι ένας είδος γερακιού γνωστό ως osprey ή fish osprey, του οποίου το άνοιγμα των φτερών μπορεί να φτάσει το ένα μέτρο και 80 εκατ.   

Ο «καρχαρίας» από την άλλη δεν είναι παρά ένα επονομαζόμενο ladyfish, της οικογένειας των ελοπιδών. Άλλοι θεωρούν ότι ενδεχομένως να είναι και ένα σκουμπρί του Ατλαντικού. Και τα δύο αυτά θαλάσσια πλάσματα εξάλλου ζουν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή. 






Με πληροφορίες του CBS News
 Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: