Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Φυλακές Κορυδαλλού: «Πάρτι» με σεξ, σουβλάκια και άφθονο αλκοόλ - Ο ρόλος του «Αντώνη του Άραβα»

Τι αποκάλυψαν καταγραφές της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) 




Το μεγάλο πρόβλημα στις φυλακές Κορυδαλλού επιβεβαιώνουν καταγραφές της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), που αποκαλύπτουν «πάρτι» με άφθονο αλκοόλ και εργάτριες του σεξ, με τη βοήθεια σωφρονιστικών υπαλλήλων.    

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο δολοφονημένος επιχειρηματίας Δημήτρης Μάλαμας και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος με την κωδική ονομασία «ο Αντώνης ο Άραβας» είχαν μετατρέψει τις φυλακές σε hookers club, διοργανώνοντας πάρτι με σουβλάκια, τσίπουρα και αλλοδαπές εργάτριες του σεξ.    

Ο συγκεκριμένος σωφρονιστικός υπάλληλος, που κατονομάζεται με το επώνυμό του στο έγγραφο της ΕΥΠ από 9 Δεκεμβρίου 2016- φέρεται να επέτρεπε στον επιχειρηματία να επισκέπτεται τις φυλακές όποτε ήθελε, προσφέροντας διάφορα στους κρατούμενους που είχαν προνομιακή μεταχείριση. Συγκεκριμένα, εμφανίζεται σχεδόν σαν να παρέχει υπηρεσίες delivery στους υποτίθεται απομονωμένους έγκλειστους του ψυχιατρείου. 





«Ο Μάλαμας επισκέπτεται τακτικά τις φυλακές με πολύ μεγάλη άνεση, διατηρεί επαφές με τον Α... που του επιτρέπει κάθε είδους διασκέδαση με τους ποινικούς. Στο παρελθόν έχουν προκύψει αναφορές τους σε γυναίκες που έβαλαν εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο διαβιβαστικό της ΕΥΠ.      

Σε άλλο κομμάτι για τον δολοφονημένο επιχειρηματία, αναφέρεται πως «βρίσκεται με παρέα όπου πίνουν όλοι μαζί (είναι μεθυσμένοι). Καλεί την αλλοδαπή με την οποία συνευρίσκεται ερωτικά και της λέει να πάει να τον συναντήσει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού δίνοντάς της παραγγελία να του πάει φαγητό (γύρους - σουβλάκια) επίσης της λέει να πάρει ταξί και μόλις φτάσει θα βγει αυτός έξω για να την βάλει μέσα. Η αλλοδαπή, η οποία δουλεύει ως ιερόδουλη, καταφτάνει στο ψυχιατρείο των φυλακών στις 22:00». 




Στις 9 Δεκεμβρίου του 2016 η τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου είχε διαβιβάσει στην Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς το σχετικό έγγραφο της ΕΥΠ ζητώντας τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης «προς διακρίβωση ή μη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων εγκλημάτων», χωρίς ωστόσο να προχωρήσει ποτέ η έρευνα.  



Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: