Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ξάδερφος της Ασημακοπούλου και υπερασπιστής του Νίκου Γεωργιάδη πρόεδρος σε Κρατικό Οργανισμό



Ο φίλος και υποστηρικτής του Νίκου Γεωργιάδη, Νίκος Σοφιανός ο οποίος έσπευσε πριν από λίγες ημέρες στο Εφετείο για να του προσφέρει ηθικήστήριξη στη δίκη, είναι ένα ακόμα στέλεχος της ΝΔ το οποίο «βολεύτηκε» σε κάποιον κρατικό οργανισμό.


Όπως αποκάλυψε ο netakias.com ο επί χρόνια, φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Νίκου Γεωργιάδη αλλά και πρώτος ξάδερφος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, Νίκος Σοφιανός διορίστηκε πρόεδρος στον Κρατικό Οργανισμό Πιστοποίησης με τις ευλογίες του Άδωνη Γεωργιάδη.
Φυσικά, δεν έλειψε και η ανάλογη φωτογραφία αλλά και οι ευχαριστίες προς τον Άδωνη με μια δημοσίευση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την αξιοκρατική πάνω απ' όλα θέση που έλαβε στον οργανισμό.
Διότι πώς θα επέλθει η κανονικότητα σε αυτή τη χώρα, αν δεν βολέψεις τους φίλους σου;


Nikos C. Sofianos
τη Δευτέρα
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis για την τιμή να με ορίσει Πρόεδρο της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., της εταιρείας του ευρύτερου δημοσίου τομέα που πιστοποιεί βιομηχανικά και καταναλωτικά προϊόντα, εγκαταστάσεις και συστήματα διαχείρισης.
Το στοίχημα είναι η επιχείρηση αυτή να οργανωθεί και να λειτουργήσει με όρους ιδιωτικής επιχειρηματικότητας, να αυξήσει σημαντικά τα μεγέθη της και να συμβάλει στην ανάπτυξη της πατρίδας μας και στο έργο της κυβέρνησης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στην προσπάθεια αυτή υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμι
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.



Δεν υπάρχουν σχόλια: