Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

ΙΤΕΑ... Όταν ο Θάνος Μικρούτσικος δήλωνε Ιτιώτης - ΦΩΤΟ και VIDEO


Δελτίο Τύπου
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΙΤΕΑΣ
Μοναδικές στιγμές ζήσαμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ιτέας την Κυριακή 27-1-2013.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο μεγάλος Μικρούτσικος και η εξαιρετική Ρίτα Αντωνοπούλου μάγεψαν τους τυχερούς παραβρισκόμενους. Οι ήχοι του πιάνου «σμιλεμένοι» από τα μαγικά του συνθέτη χέρια, μετουσιωμένοι σε ανάσες τέχνης, χαράς, αγαλλίασης από τις δυο φωνές, παρέσυραν το σύνολο του κοινού, ένωσαν τη σκηνή με την αίθουσα και ξανάστησαν το «εμείς».
Ο Θάνος Μικρούτσικος, με τη συγκίνηση και το πάθος που τον διακρίνει, άνοιξε έναν μελωδικό διάλογο με τους θεατές. Όλοι μαζί ενωθήκαμε τραγουδώντας σε στίχους Μπρεχτ, Καββαδία, του πρόσφατα χαμένου Άλκη Αλκαίου, συνθέσεις Μικρούτσικου, Θεοδωράκη, Χατζηδάκη…
Μα η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς της ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΙΤΕΑΣ είναι τα γελαστά πρόσωπα των συμπολιτών μας από την Ιτέα, την Άμφισσα, το Χρισσό, το Γαλαξίδι, τους Δελφούς, το Λιδορίκι όταν έβγαιναν από την αίθουσα. Το ζεστό « ευχαριστούμε για αυτό που ζήσαμε…».
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
ΕΜΕΙΣ σας ευχαριστούμε. Ανεβάσατε τον πήχη των προσδοκιών μας. Μας «αναγκάζετε» να μετακινήσουμε ψηλότερα τον δείχτη της προσφοράς μας. Ο συμπατριώτης μας – πλέον και με την βούλα – Θάνος Μικρούτσικος θα ξανάρθει Ιτέα και είμαστε σίγουροι πως ο δρόμος που ανοίγουμε θα έχει πολλές ακόμη ευχάριστες αλλά και δημιουργικές στάσεις.
Το ΔΣ της ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΙΤΕΑΣ
Στη παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να ακούσετε τι είπε ο συνθέτης μετά το τέλος της μουσικής βραδιάς στην Ιτέα  http://cineitea.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html
Επίσης τις επόμενες μέρες θα αναρτηθούν περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση.





Βιολέτα Π. , Γρηγόρης Ζ. , Αννα Φ. , Βαγγελιώ Μ. , Ιωάννα Κ.W. , Χρήστος Β. με Θάνο & Ρίτα

 http://cineitea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: