Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Αύξηση 300% στο κόστος αποστολής τάπερ θα φέρει το Brexit εκτιμούν οικονομολόγοι

Αύξηση 300% στις τιμές αποστολής τάπερ θα φέρει το Brexit εκτιμούν οικονομολόγοι

Δυσβάσταχτες αυξήσεις για τους Έλληνες γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν στη Βρετανία αναμένεται να φέρει το Brexit καθώς οι τιμές αποστολής φαγητού από την Ελλάδα αναμένεται να αυξηθούν έως και 300%!



Α
υξήσεις φωτιά στην αποστολή τάπερ στα παιδιά τους που φοιτούν στην Αγγλία αναμένεται να φέρει η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ε.Ε., σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα στους Financial Times.

Η έρευνα, που υπογράφεται από ομάδα Ελλήνων οικονομολόγων του πανεπιστημίου του Φάκινγκχαμ, προβλέπει εκτόξευση της τιμής αποστολής φαγητού στους Έλληνες φοιτητές, επιβαρύνοντας έτσι σημαντικά την ελληνική οικογένεια.

«Πολλοί Έλληνες φοιτητές είναι πιθανόν να οδηγηθούν σε λύσεις απελπισίας όπως το να μάθουν να μαγειρεύουν»!!!

«Η αύξηση του κόστους αποστολής φαγητού στους Έλληνες φοιτητές θεωρείται ως μία από τις σημαντικότερες παρενέργειες του Brexit, αφού πολλοί Έλληνες φοιτητές είναι πιθανόν να οδηγηθούν σε λύσεις απελπισίας όπως το να μάθουν να μαγειρεύουν, καθώς οι μανάδες τους δεν θα μπορούν πλέον να στέλνουν κάθε εβδομάδα τάπερ με παστίτσιο, μουσακά, ή άλλα γεύματα ώστε να επιβιώσουν» αναφέρει η έρευνα.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα, εκτός από το οικονομικό κόστος, η επιβάρυνση στον ψυχισμό της Ελληνίδας μάνας είναι ανυπολόγιστη, καθώς το ψυχολογικό βάρος του να μην μπορεί να στείλει γεμιστά στο παιδί της θα είναι δυσβάστακτο.

«Είναι πιθανό να δούμε Ελληνίδες μανάδες να μετακομίζουν μόνιμα στην Αγγλία ώστε να μαγειρεύουν καθημερινά για τα παιδιά τους προκειμένου να μην τρώνε αυτές τις αηδίες που τρώνε οι ξένοι που ποιος ξέρει τι έχουν μέσα» καταλήγει χαρακτηριστικά η έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: