Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

''Αστακός ο Έβρος''. Σε μπλόκο του Στρατού το ποτάμι του Έβρου.

''Αστακός ο Έβρος''. Σε μπλόκο του Στρατού στο ποτάμι του Έβρου συνεργείο του Star Channel - Φωτογραφία 1

Η συνάδελφος ανταποκρίτρια του Star Channel στη Θεσσαλονίκη, Λευκή Γεωργάκη, είναι από τις πιο έμπειρες και αξιόπιστες δημοσιογράφους πανελληνίως. Έχουμε τύχει μαζί σε πολλά στρατιωτικά ρεπορτάζ ευχάριστα και δυσάρεστα, ακόμη και στον Έβρο, όπου για 13 ημέρες καλύπταμε στην Ορεστιάδα και τις Καστανιές, τη σύλληψη των Ελλήνων Στρατιωτικών. Τελευταία μας κοινή αποστολή, η άσκηση ΣΙΔΗΡΑ ΞΥΗΛΗ, στην 71 Ταξιαρχία στο Κιλκίς, πριν λίγες ημέρες.


Η κρίση της είναι πάντα σωστή και δύσκολα θα πέσει έξω Σήμερα με το άκουσμα της είδησης, της τοποθέτησης τουρκικής σημαίας σε νησίδα του Έβρου, έσπευσε με το συνεργείο του Star στην περιοχή, όπου εκτός των πληροφοριών που μετέφερε, διαπίστωσε την ετοιμότητα του Στρατού Ξηράς στην περιοχή.

Μάλιστα όπως αφηγείται η ίδια, με το που προσπάθησαν να πλησιάσουν στον ποταμό, ''έπεσαν'' σε μπλόκο του Στρατού Ξηράς.

Ακούστε την περιγραφή της στο παρακάτω βίντεο:
kranos

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατόπιν εορτής...
Όταν ανέβαζαν την σημαία, πού ήταν η ετοιμότητα;
Υπηρέτησα 18 μήνες στον Έβρο και σίγουρα έχω δει αρκετά σχετικά με την ετοιμότητα σε χρόνο άσχετο αλλά και την ετοιμότητα κατά την επίσκεψη διαφόρων ύστερα από κάποιο "επεισόδιο".
Σε γενικές γραμμές όμως θεωρώ ότι ο Έβρος είναι πολύ καλά εξοπλισμένος και σε περίπτωση , το απεύχομαι, ένοπλης σύρραξης δεν θα έχουν τύχη οι γείτονες.
Χαιρετισμούς,πάντα με σεβασμό, στην γκατζολία (όπως λέγαμε τότε τον Έβρο).

Ανώνυμος είπε...

Γελάνε κ τα ποταμολιθαρα με αυτά που λένε τα αξιολυπητα βοθροκαναλα για αστακούς κ καραβίδες...μας έχουν πάρει στο ψιλό,ολοι οι φουκαραδες μωχαμετηδες Αφρικής Ασίας κ περιχώρων...βλέπουν στρατιώτη κ τρέχουν να του κάνουν τράκα κάνα τσιγάρο κ κανένα κουλούρι.