Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΨ&ΨΥ





Δελτίο Τύπου

Καλοκαιρινή γιορτή για μικρούς και μεγάλους

«Παράσταση Καραγκιόζης»


Μια παράσταση για παιδιά και… όχι μόνο, θα δοθεί την  Τετάρτη 12 Ιουνίου 2018, ώρα 6- 8 μμ στο Κέντρο Ημέρας (Λεωφόρος Σαλώνων 29 – έναντι του γηπέδου Άμφισσας) από το Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και ενήλικες της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Π. Σακελλαρόπουλος.
«Καλοκαιριάζει! Η κλασικότερη φιγούρα των παιδικών μας χρόνων, απόλυτα συνδεδεμένη με την καλοκαιρινή διασκέδαση και ανεμελιά, ο Καραγκιόζης θα επισκεφθεί το Κέντρο Ημέρας», αναφέρει η Αθανασία Τζιμαρά, Λογοθεραπεύτρια και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Ημέρας.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα  στο πλαίσιο της παραδοσιακής καλοκαιρινής γιορτής του Κέντρου Ημέρας και εντάσσεται στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και αλληλεπίδρασης με την  τοπική κοινότητα.

Το απόγευμα της 12ης Ιουνίου το Κέντρο Ημέρας θα μετατραπεί σε μία μεγάλη σκηνή θεάτρου σκιών, η οποία σε συνεργασία με τον συμπολίτη μας καραγκιοζοπαίχτη, κο Γιώργο Αναγνώστου, θα γεμίσει με γνωστές φιγούρες σκορπίζοντας γέλιο και χαρά σε μικρούς και μεγάλους  με μία παράσταση γεμάτη χιούμορ και κέφι. «Ζει ο Καραγκιόζης και ο κόσμος του; Ζει, αυτό είναι σίγουρο, γιατί ποτέ δεν βασιλεύει ο ήλιος του ενδιαφέροντος παιδιών και μεγάλων για τις γεμάτες ρεαλισμό και χωρατά ιστορίες του», απαντά η κα Τζιμαρά αναφερόμενη στη διαχρονική αξία του θεάτρου σκιών.

Ένα γλυκό κέρασμα και μία όμορφη φιγούρα του Καραγκιόζη και της παρέας του ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την καλοκαιρινή μας γιορτή.

Εκ μέρους του προσωπικού του Κέντρου Ημέρας, σας περιμένουμε στη γιορτή μας για να διασκεδάσουμε και να ζήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία.

Η είσοδος για μικρούς και μεγάλους είναι ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γιορτή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 22650 23333.

Δεν υπάρχουν σχόλια: