Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προκόπιου Δεσποτίδη με τον συνδυασμό "Δελφική Δημοκρατία"





       Η απόφασή μου να ασχοληθώ ουσιαστικά με τα προβλήματα των τοπικών μας κοινωνιών, της Άμφισσας και όλου του Δήμου  Δελφών, συμβαίνει επειδή  έχει γίνει πλέον συνείδηση πως οφείλουμε όλοι μας να υπηρετούμε βασικές αρχές, όπως της ευθύνης, του ελέγχου, της συμμετοχής, του απολογισμού, της αποτελεσματικότητας,  της καινοτομίας, που εκτός από απαίτηση των σύγχρονων Κοινωνιών, αποτελούν σήμερα όχι απλά άποψη και θέση για το δήμο Δελφών, αλλά επιτακτική ανάγκη!  
   Μόνο έτσι θα δημιουργηθούν σταθερές βάσεις για μια νέα πορεία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα. Ο στόχος, το ΟΡΑΜΑ  είναι πρωτεύοντα ζητήματα και ο ανθρωποκεντρικός σχεδιασμός, χρέος.
 
  Χρέος να διαφυλάξουμε και να αναδείξουμε τον ιστορικό και περιβαλλοντικό πλούτο όπως  οφείλουμε στη νέα γενιά και στο μέλλον, με απόλυτο σεβασμό στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αξιολόγηση και ευθυκρισία, με διαφάνεια, αίσθηση του χρέους, σεβασμό στον πολίτη και το δημόσιο χρήμα, με συλλογικότητα και αλληλεγγύη.

  Έχοντας συνειδητή την επιδίωξη της καθαρότητας, της έντιμης πρόθεσης  και της αποτελεσματικής προσφοράς,  καταθέτω την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών με τον Συνδυασμό «Δελφική Δημοκρατία» του Γιώργου Δρακάκη.



Προκόπιος Δεποτίδης
Ιατρός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
 Δήμου Δελφών


Δεν υπάρχουν σχόλια: