Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Απάντηση της κας Τριανταφυλλιά Πιλάλα – Τσακίρη στον Δήμαρχο Δελφών

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάθεται και εσωτερικός χώρος
Τριανταφυλλιά Πιλάλα – Τσακίρη
Δημοτική Σύμβουλος  Δήμου Δελφών
                                                 26/10/2018


       Επί απαντήσεως  του υπ αριθμ 21392 / 26.10.2018 εγγράφου του δημάρχου Δελφών:
   
     Όταν ένας δημοτικός άρχοντας φτάνει στο σημείο να λέει δημόσια ότι για την υπηρεσιακή συμπεριφορά του φταίει το υπουργείο, ο δημοτικός σύμβουλος, ο εισηγητής και όποιος ρωτάει αν εφαρμόζονται ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ οι νόμοι, αλλά ο ίδιος ουδεμία ευθύνη φέρει… είναι φανερό, δυστυχώς σε όλους, τι του συμβαίνει. 
  Πέραν του παραληρήματος, η αίτησή μας με συγκεκριμένα ερωτήματα έχει κατατεθεί, έχει αποσταλεί και στα όργανα και στα υπουργεία, καθώς και στο ΣΕΠΕ  και περιμένουμε να έρθει και στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Προσωπικά,  προφανώς  ΔΕΝ περιμένω  να γίνω πρόεδρος ή αντιδήμαρχος , οπότε ΔΕΝ υπάρχει προσωπικό συμφέρον. Σε αντίθεση με τον δήμαρχό μας που αν συνεχίσει να μην εφαρμόζει αποφάσεις του Δ.Σ. και να κατηγορεί όλους τους άλλους, μιλώντας ακόμη και για πραξικοπήματα,   δεν μπορεί να αποφύγει τις ευθύνες.
Όσο για «τον κόσμο», συμφωνώ. Τελικά, αυτός έκρινε με υπογραφές, εκπροσώπους, παραστατικά, συγκεντρώσεις, παρεμβάσεις … και το Λιμενικό Ταμείο και το κυκλοφοριακό Άμφισσας!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανεις τη «βρωμικη» δουλεια αλλων χωρις αυτοι να εκτιθονται.
Η εμμονη σου με το λιμενικο ταμειο σε εβαλε στο παγκο και στην αφανια.
Ποτε θα το καταλαβεις?

Ανώνυμος είπε...

Διαλυμένο και θλιβερό συγκρότημα...

Ανώνυμος είπε...

κυρια πιλαλα εσεις εχετε χασει τη ψυχραιμια σας και φαινεται απο τα γραπτα σας ολον αυτο τον καιρο που σας ξηλωσε ο δημαρχος
απο τη θαλασσα και το λιμενικο ασχοληθηκατε και με την κυκλοφοριακη της αμφισσας μιας και λυσατε τα προβληματα της ιτεας
ας γελασουμε ολοι μαζι