Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Θεατρική ομάδα Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος



Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η πόλη της Άμφισσας έζησε, το Σαββάτο 2 Δεκεμβρίου 2017, στιγμές απείρου κάλλους στο Πνευματικό Κέντρο, το οποίο κατακλύστηκε από τους Φωκιδείς που προσήλθαν να παρακολουθήσουν την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Οι 7 θανάσιμες αμαρτίες». Μια θεατρική παράσταση που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, με την θεατρική ομάδα νέων της Ιεράς μας Μητροπόλεως. 


Πέντε ημέρες μετά την παράσταση ακόμα συζητιέται το γεγονός αυτό, τόσο στην Άμφισσα όσο και στις γύρω περιοχές. Ήταν πραγματικά ένα μοναδικό θέαμα με χιούμορ, συγκίνηση και με βαθιά πνευματικά μηνύματα, για τους νέους όσο και για τους μεγαλυτέρους που είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που είπαν ότι η αίθουσα του θεάτρου είναι μικρή πλέον, διότι αρκετοί άνθρωποι στεκόντουσαν όρθιοι στους διαδρόμους του θεάτρου προσπαθώντας να παρακολουθήσουν το χριστιανικό θέατρο. 


Το νέο μεταδόθηκε σύντομα στις γύρω πόλεις του Νομού, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν την επιθυμία να παιχτεί η θεατρική παράσταση και στις πόλεις αυτές.Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές.







---------------------------------------------------------------

































Δεν υπάρχουν σχόλια: