Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Χαμένες μόνιμες θέσεις στο Δήμο Δελφών: Ειρωνεία Χλευασμός;;;


Γράφει ο Χαρίλαος Αγαπητός

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονος προβληματισμός για ποιους λόγους ο δήμος Δελφών δεν πήρε τις μόνιμες θέσεις εργασίας, όπως πολλοί άλλοι δήμοι. Όμως το δαιμόνιο μυαλό των ανθρώπων της Δημοτικής Αρχής είχε άλλα σχέδια. Την ώρα που το υπουργείο περίμενε να του δοθεί η λίστα με τις διεκδικούμενες μόνιμες θέσεις εργασίας, ο δήμος Δελφών επεξεργαζόταν και υλοποιούσε μία αναγκαία και απαραίτητη υπηρεσία για το δήμο, το αυτοτελές τμήμα επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων δημάρχου. 

Το συγκεκριμένο τμήμα με τον πιο περίτρανο τρόπο απέδειξε ότι η επιλογή για την δημιουργία του ήταν σοφή, καθώς έκανε γνωστό τον Δήμο Δελφών σε όλη την Ελλάδα για το σπουδαίο κατόρθωμα να μην πάρει ούτε μία θέση εργασίας από τις προσφερόμενες και όχι επειδή δεν τις έδωσαν, αλλά επειδή δεν έστειλε ούτε τη λίστα. Έτσι ο δήμος Δελφών έδειξε την εναντίωση του στην κεντρική διοίκηση και όρθωσε το ανάστημά του. 

Οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής έδειξαν ότι δεν είναι ψιλικατζήδες, δεν τους έχουν ανάγκη και αδιαφόρησαν επιδεικτικά. Η δημοτική αρχή τώρα διεκδικεί πολιτική λύση διότι δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο, να στείλει αμέσως τις απαιτήσεις της, σε προσωπικό και να τις πάρει, (τόσο απλά), αλλά αντίθετα τα στελέχη της ως γνήσιοι αγωνιστές επέλεξαν τον δύσκολο δρόμο, τον δύσβατο αυτό που βγάζει πάντα σε αδιέξοδο. 

Βέβαια, όπως είναι φυσικό μετά από τέτοιες μεγάλες επιτυχίες έγινε γνωστό ότι η συγκεκριμένη παράταξη θα επαναδιεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο για να ‘αποτελειώσει’ το επιτυχημένο έργο που δεν έκανε, μέσα σε 3 χρόνια, αλλά που θα κάνει. 
Υ.Γ: Ουδείς ών ράθυμος ευκλεής ανήρ, άλλ' οι πόνοι τίκτουσι την ευδοξίαν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχε άλλες δουλειές με φούντες... Έπρεπε να κυνηγήσει το Σύριζα και τον βουλευτή και να οργανώσει "διαμαρτυρίες" για τους Δελφούς βάζοντας λεωφορεία και σηκώνοντας κουρνιαχτό... Μόνοι τους απαξιώνουν το Δήμο, και απαξιώνονται ταυτόχρονα. Καληνύχτα σας

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ? ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ? ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ? ΚΛΕΦΤΕΣ?