Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Ποδόσφαιρο - Αγώνες Γ' Εθνικής-4ος όμιλος : Αχιλλέας Φαρσάλων-Αστέρας Ιτέας 0-5










Αχιλλέας Φαρσάλων-Αστέρας Ιτέας 0-5 




τα γκόλ
42' Αντωνόπουλος, 47' Αλεξίου, 65', 70' Σεΐτι, 87' Χαρδαλούπας
Σαν... σίφουνας πέρασε από τα Φάρσαλα ο Αστέρας Ιτέας που επικράτησε εύκολα με 5-0 του τοπικού Αχιλλέα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτeροι και πήραν την άνετη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Αντίθετα, οι «μυρμιδόνες» παρέμειναν στην προτελευταία θέση, μένοντας αρκετά πίσω, στη μάχη της παραμονής.
Οι συνθέσεις των ομάδων :
Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Κούλπας, Οικονόμου, Καραμπούζης, Μανιώτης, Κόλα (50′ Καραγκούνης), Νεμπεγλέρας, Μίχος (75′ Χατζής), Λόλας, Βούλγαρης (80′ Μάρκου), Συράκος (70′ Τλούπας)
Αστέρας Ιτέας (Κώστας Λίβας): Λάππος, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Ζαννιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι, Γεωργουσόπουλος, Χαραλαμπίδης (75′ Χαρδαλούπας), Αλεξίου (83′ Τοπούζι) Αντωνίου (80′ Σούρα), Σεΐτι (75′ Χαλαστάνης)

Διαιτητής: Γκαραγκάνης (Πιερίας)

τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
4ος όμιλος – 11η αγωνιστική
Οπούντιος Μαρτίνου-Ολυμπιακός Βόλου 0-1 
ΑΟ Σελλάνων-Ρήγας Φεραίος 2-1
Αχιλλέας Φαρσάλων-Αστέρας Ιτέας 0-5
ΓΣ Αλμυρός-ΝΠΣ Βόλος 0-2
Θήβα-Διγενής Νεοχωρίου 4-0 
Νίκη Βόλου-ΑΠΟΚ Βελούχι 6-0 

 η  βαθμολογία

Πέρασε σαν… σίφουνας από τα Φάρσαλα!



Βαριά εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος ηττήθηκε από τον Αστέρα Ιτέας με σκορ 0-5 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής κατηγορίας. Έτσι οι Μυρμιδόνες παρέμειναν στους 7 βαθμούς και βρίσκονται στην 11η θέση ισοβαθμώντας με τον Οπούντιο Μαρτίνου.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να προσπαθεί να ελέγχει τον χώρο του κέντρου και να εκμεταλλευτεί τον δυνατό αέρα όμως οι προσπάθειες των Βούλγαρη και Λόλα δεν βρήκαν στόχο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 28′ όταν ο Σεΐτι έκανε το σουτ με τον Κουτσουκέρα να τον σταματάει διώχνοντας σε κόρνερ.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Αχιλλέα καταγράφηκε στο 42′ όταν ο Κόλα έκανε το σουτ η κόντραρε κατέληξε στον Λόλα αυτός έκανε το μονοκόμματο σουτ με τον Λάππο να διώχνει εντυπωσιακά.
Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ όταν ο Αντωνόπουλος μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Μάλιστα με το καλημέρα του δεύτερου μέρους ο Αστέρας διπλασίασε τα τέρματα του όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Αλεξίου με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 0-2.
Οι φιλοξενούμενοι μετέπειτα κατάφεραν να σκοράρουν δυο φορές σε πέντε λεπτά όταν αρχικά στο 65′ ο Σεΐτι ευνοήθηκε από τις κόντρες και με δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Κουτσουκέρα.
Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των παικτών του Αχιλλέα στον χώρο του κέντρου βρήκε χώρο και με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.



Στο 85′ ο Χαρδαλούπας με κοντινή προβολή έπειτα από απόκρουση του Κουτσουκέρα σε σουτ του Αντωνίου πέτυχε το 0-5.
Οι γηπεδούχοι στο 88′ πέτυχαν γκολ με σουτ του Λόλα μέσα από την περιοχή όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Οι Συνθέσεις
Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Κούλπας, Οικονόμου, Καραμπούζης, Μανιώτης, Κόλα (50′ Καραγκούνης), Νεμπεγλέρας, Μίχος (75′ Χατζής), Λόλας, Βούλγαρης (80′ Μάρκου), Συράκος (70′ Τλούπας).
Αστέρας Ιτέας (Κώστας Λίβας): Λάππος, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Ζαννιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι, Γεωργουσόπουλος, Χαραλαμπίδης (75′ Χαρδαλούπας), Αλεξίου (83′ Τοπούζι) Αντωνίου (80′ Σούρα), Σεΐτι (75′ Χαλαστάνης).

Πηγή: ifarsala

Δεν υπάρχουν σχόλια: