Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Τα HOT-SPOT της μαρίνας Ιτέας... (κείμενο αναγνώστη)



Απέναντι από το τουριστικό πλοίο "STAR PRIDE" που έχει δέσει στην προβλήτα, οι ρομά έχουν φτιάξει το αυτοσχέδιο Hot-Spot τους στην μαρίνα Ιτέας με τις φιάλες υγραερίου, τα σκουπίδια τους, τις φωνασκίες και τις επαιτείες τους στα μαγαζιά. Αλλά ποιος να τα δει αυτά; Ο τουρισμός μας μάρανε...




12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bre τι ρομα κ πρασιναλογα,γυφταιοι ειναι κ κανουν κ αυτοι τις διακοπες τους...

Ανώνυμος είπε...

μα πως να μη φτιάξουν αφού τους μαζεύει ο Τεντ και δεν τους πειράζει κανένας. Κάτω από Δημαρχείο 'εχουνε φτιάξει άλλο στη Πλ,Ηρώων!!!. Και εμείς οι ιθαγενείς πληρωνουμε τα επιδόματά τους,τα παιδιά τους,τα σκατά τους,και όλους αυτούς πουέπρεπε να τους απομακρ΄νουν και δεν το κάνουν,

Ανώνυμος είπε...

στειλτε τον βουλευτη μας, να παει να τους καλωσορισει..

Ανώνυμος είπε...

καλά κρασά.... όταν θάρθουν τα δύσκολα και η πληθώρα αλλοδαπώνε φυλής τε θρησκεύματος, θα αναπολείτε τους Ρομά...
---γηϊνοανέβατος---

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι να κάνεις βόλτα μετά εκεί. Ή που θα βρωμάει κατρουλίλα ή θα πατήσεις κανένα κόπρανο δίπλα στα φυτά που τα κάνουν. Πέτυχα γύγφτισα που είχε σηκώσει την φούστα της και τα έκανε μπροστά μου.

Ανώνυμος είπε...

αν δε μπορειτε το διαφορετικο ευχηθητε να μην βρεθειτε εσεις ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ στη ζωη σας

Ανώνυμος είπε...

το κακο ειναι οτι αμα πεις "να πανε απο εκει που ηρθαν" θα σε πουν φασιστα. εκει φτασαμε

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 23 Σεπτεμβρίου 2016 - 11:55 π.μ. αυτό είναι το νόημα της ανάρτησης; Ο ρατσισμός στους ρομά ή ο έλεγχος των Αρχών; Αυτοί έτσι έχουν μάθει, έτσι κάνουν και θα κάνουν πάντα (με τις επαιτείες τους, τις κλεψιές τους, το γράψιμο στα @@@@@@ των νόμων κ.ο.κ.). Αλλά, μιλάμε για τον έλεγχο των Αρχών προκειμένου να σταματήσει το φαινόμενο της επαιτείας, της στρατοπέδευσης όπου να΄ναι χ@ζοντας και κατουρώντας τα πάντα.

Μπαλαμός είπε...

5:38 π.μ.: Πάψε ρε που σου φταίει ο κ. Τέντ. Ποιός άλλος έχει ενδιαφερθεί έτσι και έχει βάλει και από την τσέπη του λεφτά για το Δήμο Ιτέας, τα τελευταία χρόνια; Αβρρτ.

1:28 μ.μ.: "να πανε απο εκει που ηρθαν". Φαντάζεσαι να είναι από την Άμφισσα; Καλό ε;



Η λύση υπάρχει αγαπητοί Ιτιώτες αλλά δεν έχετε γατίσια μάτια για να την δείτε.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά καθαροί Κολωνακιότες του Τατοϊου....ξεχάσατε πολύ γρήγορα τις κοπριές που γεννηθήκατε και μεγαλώσατε!Η βρόμα τελικά όσο και να σαπουνίζεις και να τρίβεις το σώμα δεν φεύγει...γιατί πολύ απλά είναι στο μυαλό και την ψυχή!
Οι παππούδες σας ήταν πρόσφυγες...
Οι πατεράδες σας ήταν μετανάστες...
Εσείς ;... νοσταλγοί του φασισμού;

Ανώνυμος είπε...

12.25 ναι νοσταλγω το φασισμο. μικρος ετρωγα σφαλιαρες για να γινω σωστος ανθρωπος.. δεν ειναι φασισμος η σφαλιαρα; τωρα αν εσυ τα παιδια σου τα εχεις απο 12 χρονων στο μπαρακι προβλημα σου και δικο τους.

Ανώνυμος είπε...

25 Σεπτεμβρίου 2016 - 12:25 μ.μ. τα σκυλιά πανε και τα κάνουν σε συγκεκριμένο μέρος. Αυτοί που τα κάνουν όπου να ΄ναι δεν θα με πειράξει; Πάρτους ρε στο σπίτι σου να ησυχάσουμε, αλληλέγγυε....