Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Επείγουσα ανακοίνωση για τους συνδρομητές των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ



Επείγουσα ανακοίνωση για τους συνδρομητές των Αγιαθυμιώτικων Νέων
Παλιότερα, όταν γινόταν κάποιο λάθος σε ένα έντυπο, λέγαμε ότι φταίει "ο δαίμονας του τυπογραφείου". Κι αυτό που συνέβη στην αποστολή κι όχι στην καθεαυτή δημιουργία του τελευταίου διπλού (και επετειακού) φύλλου 100 των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ είναι μιας μορφής "δαίμονας του τυπογραφείου".
Ας εξηγήσουμε τι εννοούμε. Το προηγούμενο τρίμηνο λάβαμε πλήθος συνδρομών (περισσότερες από 250) για τις οποίες και εκδώσαμε τις αντίστοιχες αποδείξεις είσπραξης. Στις περιπτώσεις των συνδρομητών που κατέβαλαν την συνδρομή τους ιδιοχείρως -δηλαδή στους περισσότερους- δώσαμε τις αποδείξεις είσπραξης την ίδια στιγμή. Αρκετές άλλες, που αφορούσαν συνδρομές που λάβαμε με ταχυδρομική επιταγή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα τις στέλναμε μαζί με την εφημερίδα, όπως κάνουμε σε κάθε φύλλο. Την εργασία αυτή την κάνει το τυπογραφείο το οποίο έχει αναλάβει και την σακουλοποίηση και αποστολή του εντύπου. Κάπου εκεί έβαλε ο "δαίμονας" το χέρι του κι έγινε το λάθος: Το προσωπικό του τυπογραφείου, κατά την διεκπεραίωση, κόλλησε τις ετικέτες για τους συνδρομητές που έπρεπε να λάβουν απόδειξη, στην πρώτη σελίδα του φύλλου 100 και τοποθέτησε εντός την κάθε απόδειξη. Όμως, αντί να σακουλοποιήσει ξεχωριστά αυτές τις εφημερίδες (μαζί με το ένθετό τους), τις αντιμετώπισε το ίδιο με τις άλλες που δεν είχαν αποδείξεις και προχώρησε σε μαζική σακουλοποίηση και τοποθέτηση ετικετών. Αυτό είχε τα εξής άσχημα αποτελέσματα:
1. Οι εφημερίδες με τις αποδείξεις είχαν δυο ετικέτες μια που είχε τοποθετηθεί πάνω στο φύλλο (αρχικά) μαζί με την απόδειξη και μια δεύτερη με άλλο όνομα που τοποθετήθηκε εξωτερικά, στο πλαστικό σακουλάκι, κατά την μαζική διεκπεραίωση. Έτσι υπήρξαν γύρω στους ογδόντα συνδρομητές που έλαβαν το έντυπο με το δικό τους όνομα στο πλαστικό περιτύλιγμα και με άλλο όνομα εσωτερικά και με απόδειξη που αντιστοιχούσε σ' αυτό το όνομα.
2. Υπήρξε αντίστοιχος αριθμός συνδρομητών που δεν έλαβε το φύλλο της εφημερίδας μαζί με την απόδειξη αφού αυτό ταχυδρομήθηκε, κατά λάθος, σε άλλον.
Προκειμένου να διορθωθεί όλο αυτό το μπέρδεμα, παρακαλούμε όσους πήραν το  τεύχος και το ένθετο που το συνοδεύει με απόδειξη και με άλλο όνομα να κρατήσουν το τεύχος και το ένθετο και να επικοινωνήσουν μαζί μας στο 2103250354 για να βρούμε τρόπο να συγκεντρώσουμε τις αποδείξεις είσπραξης και να τις στείλουμε στους δικαιούχους τους.
Σε όσους δεν έλαβαν το φύλλο της εφημερίδας και τη σχετική απόδειξη θα σταλεί άλλο φύλλο και η απόδειξη θα τους ταχυδρομηθεί μόλις τη λάβουμε ή διαφορετικά θα τους σταλεί φωτοτυπία αυτής.
Αν και δεν έχουμε ευθύνη για όλη αυτή την αναστάτωση, ζητάμε συγγνώμη από τους συνδρομητές της εφημερίδας μας που ενεπλάκησαν, χωρίς να το θέλουν, σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΝΤΟΠΙΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΤΕ .

Ανώνυμος είπε...

Το ημερολόγιο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του έτους 2013 από ποιο τυπογραφείο άραγε βγήκε;
Ακόμα διαμαρτύρονται οι συγγενείς των εικονιζόμενων παραμορφωμένων προσώπων...
Η ποιότητα κερδίζεται με δουλειά, μεράκι κι όχι λόγια και φαίνεται ακόμη κι αν όλοι προσπαθούν να την κρύψουν.