Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η σύσταση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας


Διενεργήθηκε την Κυριακή 22/3/2015 στην Ιτέα η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Φωκίδας του ΣΥΡΙΖΑ με την παρουσία του βουλευτή Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου και του γραμματέα οργανωτικού του κόμματος Παν. Ρήγα όπου αφού συζητήθηκε σε συντροφικό κλίμα ο απολογισμός δράσης της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής, εκλέχτηκαν δύο μέλη-εκπρόσωποι της Ν.Ε. Φωκίδας στην Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Στερεάς Ελλάδας του ΣΥΡΙΖΑ (Αρτινόπουλος Γιώργος και Μέγκος Παναγιώτης) και στη συνέχεια εκλέχτηκε η νέα επταμελής Νομαρχιακή Επιτροπή (Γεωργαντάς Χαράλαμπος, Κοΐβαρης Δημήτριος, Κλώσσα Σοφία, Λύτρα Κωνσταντίνα, Μανιώτης Αθανάσιος, Παναγόπουλος Ιωάννης και Τσίντζηρας Ευστάθιος).

Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος συνήλθε σήμερα (σ.σ.χθες) 28/3/2015 στην Ιτέα η νεοεκλεγείσα Ν.Ε. η οποία εξέλεξε συντονιστή τον Δημήτρη (Άκη) Κοΐβαρη (τηλ.6974344896) και αναπληρωτή συντονιστή τον Γιάννη Παναγόπουλο (τηλ.6970008740), οι οποίοι ορίστηκαν υπεύθυνοι και για το γραφείο τύπου της νομαρχιακής.

Στη συνέχεια έγιναν χρεώσεις στα μέλη με τομείς δουλειάς και συζητήθηκαν πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα σε σχέση με τα νέα, πρωτόγνωρα, καθήκοντα που βάζει η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση στην κατεύθυνση της πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας του κόμματος ταυτόχρονα με την έμπρακτη αλληλεγγύη στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: