Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΣΚΑΛΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ στο Λαρνάκι. Σύντομο χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου.




Την Τετάρτη στις 6.30 μμ στη μικρή αίθουσα του λιμενικού ταμείου στην Ιτέα, η αντίστοιχη επιτροπή ολοκλήρωσε το έργο, οι βασικές σκηνές του οποίου είχαν κατασκευαστεί την Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο Δ Δελφών.

Μετά την απόφαση της δημοτικής ενότητας Ιτέας κάτι πήγε να αλλάξει ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο φάνηκε. Φαίνεται όμως πως η απόφαση εκείνη ήταν πολύ «ακριβή για να αγοραστεί και να ξαναπουληθεί…». Έτσι όμορφα και απλά φρόντισαν ΟΛΟΙ οι δημοτικοί σύμβουλοι να απαλλαγούν από αυτήν. Δικαιολογίες; Πολλές και καλές. Οβιδιακές μεταμορφώσεις; Εμ πλησιάζουν απόκριες. Τίποτε άλλο.

Για την ιστορία και μόνο. Στην Λιμενική Επιτροπή που θα έπαιρνε την τελική απόφαση παραβρέθηκαν 5 πολίτες. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Καλαρίδης ξεπέταξε κατά τα γνωστά το θέμα σε 5 λεπτά. Από τους πολίτες της Ιτέας μίλησαν οι κκ Βέργος και Βανδώρος. Στην παρακάτω διεύθυνση όποιος θέλει ας ακούσει ένα μικρό απόσπασμα.  http://youtu.be/2pDCzt2svaU    

Κατά τα άλλα τα 7 μέλη της επιτροπής ψήφισαν παραχώρηση για 10 χρόνια και ο κ Σταντζούρης ο οποίος τυγχάνει και δημοτικός σύμβουλος των Πολιτών στο Προσκήνιο ψήφισε παραχώρηση για 3 χρόνια ως το 2018.

Ας αναφωνήσουμε λοιπόν: Χαίρε εταιρεία, η Ιτέα σε χαιρετά!

Χρήστος Βανδώρος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ , ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ : ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΩΘΗΚΕ ? Η ΤΩΡΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ . Η ΠΡΩΗΝ S&B ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Α.Φ.Μ. ! ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΔΩΘΕΙ ? ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΘΙΣΒΗΣ {με οποια προβληματα εχει και νομικα} ΠΕΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΛΑ !!!!!