Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΒΑΣΤΑ ΡΟΜΜΕΛ!!!


Erwin Rommel Desert Fox worldwartwo.filminspector.com
  «Βάστα, Ρόμμελ!» φώναζαν, εύχονταν και προσεύχονταν οι προδότες στη διάρκεια της Γερμανοϊταλικής Κατοχής.
 
¨Βάστα, Ρόμμελ!» φώναζαν μαυραγορίτες, δοσίλογοι και κουκουλοφόροι που έτρεμαν την πιθανότητα κατάρρευσης του τρίτου γερμανικού ράιχ.«Βάστα Ρόμμελ!» για να συνεχιστεί η Κατοχή. Για να συνεχίσουν οι μαζικές δολοφονίες αγωνιστών, να συνεχιστούν τα ολοκαυτώματα, να συνεχίσουν οι δολοφονίες νέων, γέρων, γυναικών και παιδιών.
 
Για να συνεχίσουν να πεθαίνουν, από την πείνα, τετρακόσιοι άνθρωποι την ημέρα μόνο στην Αθήνα, να συνεχίσουν να στρεβλώνονται κορμιά και πνεύματα από την έλλειψη τροφής.
«Βάστα, Ρόμμελ!» φώναζαν οι κουκουλοφόροι και παρέδιδαν τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης στους κατακτητές. «Βάστα, Ρόμμελ!»φώναζαν οι γερμανοτσολιάδες ταγματαλήτες και πολεμούσαν τους ήρωες στα βουνά και τις πόλεις.
 
Από τη συνέχιση της Κατοχής και τη δολοφονία της Ελλάδας και των Παιδιών της εξαρτιόταν η άθλια ύπαρξή τους. Λήστευαν, βίαζαν, σκότωναν ανεξέλεγκτα κι έπαιρναν σπίτια και περιουσίες των συμπατριωτών τους για μια χούφτα χαρούπια. Πλούτιζαν και φούσκωναν σαν βδέλλες κολλημένες στη φλέβα.
 
Σήμερα υπάρχουν «έλληνες» όμοιοι με εκείνους. Ακριβώς όπως εκείνοι, έχουν στρέψει τις ελπίδες τους στη Γερμανία της Μέρκελ, του Σόιμπλε και των οργάνων τους. Όταν η Ελλάδα, ο λαός της και η κυβέρνησή της δίνουν μάχες για να ξεφύγουμε από την υποδούλωση, αυτοί γρούζουν «βάστα, Μέρκελ!». Πετάγονται γεμάτοι αρρωστημένη χαρά όποτε η Γερμανία, η ΕΚΤ ή οποιοσδήποτε άλλος δημιουργεί εμπόδια στην ελπιδοφόρα πορεία αυτής της χώρας.
 
«Βάστα, Μέρκελ!» μασούν μέσα από τα δόντια τους, ελπίζοντας ότι θα συνεχιστούν οι αυτοκτονίες, ότι μικρά παιδιά θα συνεχίσουν να υποσιτίζονται, ότι καρκινοπαθείς θα συνεχίσουν να στερούνται τα φάρμακά τους,ότι άνθρωποι θα συνεχίσουν να πετάγονται έξω από τα σπίτια τους, ότι θα συνεχιστεί ο αργός θάνατος ενός ολόκληρου λαού.
 
«Βάστα, Μέρκελ!» τσιρίζουν νευρωσικοί «πολιτικοί» και«οικονομικοί» αναλυτές, αγράμματοι τηλεπερσόνοι και τηλεπερσόνες, χολώδεις πολιτικοί παράγοντες και παπαγαλάκια του χρηματιστηρίου. «Βάστα, Μέρκελ!»τραυλίζουν στο καφενείο και κάτι ταλαίπωροι «εθνικόφρονες» με μισθούς ή συντάξεις των 360 ευρώ.
«Βάστα, Μέρκελ!» βογγούν, άλλοι για να τιμήσουν την παράδοση των ράλληδων και των Χριστοφοράκων κι άλλοι, συνειδητοί αυτοί, για να συνεχίσουν να φουσκώνουν σαν βδέλλες στη φλέβα του ελληνικού λαού.
Ο ελληνικός λαός πρέπει να συνεχίσει τον αγώνα που άρχισε.Να υποστηρίξει τη μάχη που μαίνεται σήμερα και θα μαίνεται για καιρό. Να υποστηρίξει τον δικό του αγώνα στις συγκεντρώσεις, τις διαδηλώσεις, τα σπίτια, τα μπαρ, τα καφενεία, τις ταβέρνες, τους χώρους δουλειάς, τα σωματεία, τα συνδικάτα, παντού…
Να στηρίζει, να υποστηρίζει και να προωθεί τον αγώνα με προφορικό λόγο, με γραπτό λόγο, με ψηφίσματα, με συμμετοχή σε καλέσματα, με φωνή μεγάλη, με καρδιά παλλόμενη και γροθιά σφιγμένη.
 
Ο Ρόμμελ ΔΕΝ βάστηξε.
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: