Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Ο άνθρωπος δίνει ρέστα: Τι ατάκα πέταξε στον Σόιμπλε και τον γείωσε;

Φωτογραφία για Ο άνθρωπος δίνει ρέστα: Τι ατάκα πέταξε στον Σόιμπλε και τον γείωσε μέσα στην έδρα του;

Σε αδιέξοδο οι συζητήσεις της Ελλάδος με την Γερμανία σχετικά με το χρέος μετά την συνάντηση του Βαρουφάκη με τον Σόιμπλε Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη:

"Δεν καταλήξαμε σε μια συμφωνία. Δεν συμφωνήσαμε καν ότι διαφωνούμε."

Ενώ ο Σόιμπλε ξεκινώντας την ομιλία του ανέφερε: " Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε."

Συνεχίζοντας ο Βρουφάκης είπε:

"Συμφωνήσαμε να υπάρξουν διαβουλεύσεις ως εταίροι. Για μαι λύση που θα βάλει στο πηδάλιο το συμφέρον της Ευρώπης. Δεν συζητήσαμε για το χρέος, αλλά θέσαμε το πλαίσιο για συζητήσεις.

Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε ένα τέλος στην ελληνική κρίση. Είναι σημαντικό να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την απαξίωση της χώρας και είμαι σίγουρος ότι στη Γερμανία το συμμερίζονται αυτό.

Φαίνεται πως κάποιες φορές η λύση μπορεί να είναι κάτι πιο δύσκολο. Στο πλαίσιο των επισκέψεών μου είχα στο νου την ενότητα της Ευρώπης.

Η κυβέρνησή μας δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να σταματήσει τη σπατάλη και τη φοροδιαφυγή, αλλά και σε επίπεδο πολιτικών που υπονομεύουν το ήθος".
 
Tromaktiko

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελληνικη γλωσσα και στην ταυτοτητα του το ονομα Γιαννης γραφεται με δυο ΝΝ . Τωρα αυτος η οποιος αλλος νομιζει οτι κατι κανει αλλαζοντας την γραφη εχει δικαιωμα να το κανει απευθυνομενος σε φιλους και γνωστους. Δεν αλλαζεις με το ετσι μου γουσταρει την γραφη της γλωσας σου , εκτος κι αν υπαρχει σκοπος . Και ας βγαλει ο κουλτουριαρης το χερι απο την τσεπη διοτι παλαιοτερα για αστειο χαιρετουσαμε φιλο μας κολλητο και εχοντας το ενα χερι στην τσεπη λεγανε : γεια σου σε εχω συνδεσει με .......... !!!!! Φτανει και η ξεφτιλα που του εκανε ο Ιταλος δωριζοντας του γραβατα .

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 8.29 π.μ. απορώ που δεν σε χαλά η ξεφτίλα των ανέργων, υποσιτισμένων παιδιών, 2.500.000 κάτω από το όριο φτώχειας, εκατομμυρίων ανασφάλιστων....κλπ. Το τι φοράνε οι πολιτικοί και πως περπατάνε δε μας αφορά. Αλλά το τι πολιτική ακολουθούν είναι το ζητούμενο. Το αν θα έχουμε τι δυνατότητα να ζήσουμε είναι το ζητούμενο. Τα κουστούμια και οι γραβάτες Armani κλπ σχεδιαστών που φορούσαν κάποιοι πολιτικοί δεν μας έδωσαν φαγητό , στέγη, υγεία.......