Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! “ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ, ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ…” - VIDEO

samaras-peristeri-ypodoxi
ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ Ο ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΡΕΗ BODYGUARD ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ
Χοντρή “γιούχα” στον Σαμαρά από Περιστεριώτες και προσαγωγές κατοίκων : “Ήρθες στην πόλη της ανεργίας, σα δεν ντρέπεσαι λαϊκιστή”!
 
Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε ο Αντώνης Σαμαράς στο Περιστέρι κατά την προεκλογική επίσκεψή του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συγκεντρωμένοι πολίτες άρχισαν να αποδοκιμάζουν με μια γυναίκα να φωνάζει προς τον πρωθυπουργό: «Ήρθες στην πόλη της ανεργίας, σα δεν ντρέπεσαι λαϊκιστή».
Μάλιστα, ένα άτομο κινήθηκε απειλητικά κατά στελεχών της ΝΔ και μάλιστα φέρεται να χτύπησε τον γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκο στο κεφάλι με το κεφάλι του, με τις αστυνομικές αρχές να απαντάνε με προσαγωγές.
Ο Δήμαρχος Περιστερίου θα έπρεπε να ντρέπεται που έγινε δεκανίκι του συστήματος. Οι Περιστεριώτες δεν τον ψήφισαν για να κάνει χρέη σωματοφύλακα στον πολιτικά προδότη Σαμαρά. Έχει γίνει χειρότερος και από υπουργός του.
Τις επόμενες μέρες ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί σειρά οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του λεκανοπεδίου Αττικής.
Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου κατήγγειλε ότι άγνωστοι επιτέθηκαν στο προεκλογικό περίπτερο του κόμματος, στην πλατεία Αγίου Αντωνίου, προκαλώντας φθορές.



http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: