Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στις Επιχειρήσεις της Φωκίδας


   Η οικονομική ανάπτυξη  είναι από τους
πρωταρχικούς στόχους της μελλοντικής  κυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αυτή την εβδομάδα κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε επιχειρήσεις στο νομό Φωκίδας που αποτελούν το βασικό παραγωγικό ιστό της τοπικής οικονομίας. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε την ‘’Εταιρεία Ευρωπαϊκοί  Βωξίτες Α.Ε’’,  την  ‘’Εταιρεία Εμπορίου Ελιάς Αφοί Αναγνωστάκου’’ και τον ‘‘Όμιλο Εταιριών ΓΑΛΑΞΙΔΙ Θαλάσσιες Καλλιέργειες’’  οπού συνομίλησε με διεύθυνση και εργαζόμενους.
  Ο προεκλογικός φόβος  και καταστροφολογία που καλλιεργεί η Νέα Δημοκρατία  για να εγκλωβίσει των εργασιακό και επιχειρηματικό κόσμο στις  αναπτυξιακά αδιέξοδες πολιτικές της  πέφτει στο κενό. 
Ο υποψήφιος  του ΣΥ.ΡΙΖ.Α γιατρός Ηλίας Κωστοπαναγιώτου   συνομιλεί με υπευθύνους των στοών στις εγκαταστάσεις της  ‘’Ευρωπαϊκοί Βωξίτες Α.Ε.’’.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ????

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να καλυτερέψουν οι επιχειρήσεις, όχι να κάνουν ό,τι γουστάρουν με διαπλοκή. Σε αυτή την νοοτροπία των επιχειρήσεων είναι εναντίον, όχι στις ίδιες τις επιχειρήσεις. Αν δεν υπάρχουν επιχειρήσεις ποιος θα δουλεύει;

Ανώνυμος είπε...

Προς ΣΥΡΙΖΑ
Δεν πληρώνεις Παπαδημούλη; δεν πληρώνεις Λαφαζάνη;

Τώρα δεν θα πληρώνω ούτε εγώ.
Για να δούμε τώρα έτσι που εκπαιδεύσατε την κοινωνία να τα κάνει όλα ίσωμα και μπουρδέλο τι θα πειτε και τι θα κάνετε.

Για να δούμε τώρα αν θα συνεχίσετε τις συγκεντρώσεις στο Κυριακοπούλειο να μας λέτε να μην πληρώσουμε και κάνατε και τον δικηγόρο και φέρνατε και δικηγόρους από την Αθήνα για να μας πεισετε

Πάντως τώρα από Δευτέρα δεν θα πληρώνω ούτε εγώ όπως μας λέγατε να κάνουμε νοιώθοντας ασφάλεια που θα είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ οτι δεν θα μου κάνουν τίποτα.

Υ.Γ.και εγώ Συριζα θα ψηφίσω

Ανώνυμος είπε...

πάλι ο άκυρος μ@λ@κ@ς στο τρίτο σχόλιο;

Ανώνυμος είπε...

Προς 23 Ιανουαρίου 2015 - 10:10 π.μ.
Λύσσαξες να γράφεις σε όλα τα άρθρα που βλέπεις ΣΥΡΙΖΑ για τους φόρους. Άλλο ο ΕΝΦΙΑ άλλο οι φόροι. Μπερδεύεσαι πολύ και δεν γίνεσαι πιστευτός.

Προς 22 Ιανουαρίου 2015 - 8:25 μ.μ.
Να κάνουμε τους Ευρωπαϊκούς Βωξίτες, ευρωπαϊκούς στην εργασιακή αντίληψη παλεύουμε. Ξέρεις κανέναν που δουλεύει στα υπόγεια; Για ρώτα να μάθεις για τα μέτρα ασφαλείας, την κατάσταση των μηχανημάτων, τις άδειες, την πίεση για παραγωγή. Για τους εργολάβους που βάζουν άσχετους τεχνίτες. Για ρώτα πόσα ατυχήματα έχουν γίνει τα τελευταία δυο (2) χρόνια και πόσοι γλιτώσαν την τελευταία στιγμή.

Γιατί πολλά μας τα λέτε και στα ουσιώδη όλοι τουμπεκί. Είτε αυτό είτε τα μεταλλεία τα έχετε δει μόνο σε φωτογραφίες και πηγαίνοντας για Λαμία.

Ανώνυμος είπε...

Προς1.53
Η μάνα σου ξέρεις τι κάνει τώρα?

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θα αλλάξουμε το όνομα και από ΕΝΦΙΑ θα τον ονομάσουμε π.χ. τέλη θα τον μειώσουμε και λίγο... και πρέπει να τον πληρώνουμε?
Με τα διόδια τι θα γίνει ...να πληρώνουμε η να συνεχίσουμε όπως μας εκπαιδεύσατε

Ανώνυμος είπε...

Με τα διόδια τι θα γίνει ...να πληρώνουμε η να συνεχίσουμε όπως μας εκπαιδεύσατε