Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Αρχίζει η δίκη των ελαιοπαραγωγών για «παρακώλυση» του έργου άρδευσης του ελαιώνα.

δηλαδή και κερατάς και δαρμένος…




ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ
Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η 2/2/2015
ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


Πληροφορηθήκαμε ότι από την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 αρχίζει η δίκη των ελαιοπαραγωγών της περιοχής μας , που κατηγορούνται για παρακώλυση έργου.

Το έργο αφορά στην άρδευση του ελαιώνα της  Άμφισσας και η συγκεκριμένη εργολαβία θεωρείται ύποπτη για τον «εξ αμελείας» εμπρησμό , που είχε σαν αποτέλεσμα να γίνει στάχτη μεγάλο τμήμα του ελαιώνα , που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του «Δελφικού τοπίου».

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι επισπεύδεται η δίωξη του ελάσσονος ( διώκονται 3-4 αγρότες που ενήργησαν ενδεχομένως με βάση υπέρμετρο αυθορμητισμό και συναίσθημα ιδιοκτησίας , αφού είδαν να χάνονται οι περιουσίες τους , λόγω των κακοτεχνιών του έργου που προκαλούσε ζημιές στα ελαιόδεντρά τους και αποτελείωσε η επελθούσα πυρκαγιά) και αναβάλλεται ή διαφεύγει το μείζον που είναι το κακούργημα του εμπρησμού του «Δελφικού τοπίου».

Βέβαια κατανοεί κανείς πως στην πρώτη περίπτωση ενάγων είναι ο ιδιώτης και στην δεύτερη το δυσκίνητο και αδιάφορο κράτος....

Όμως έχει ενδιαφέρον , καθότι ο ενάγων-εργολάβος χρησιμοποιεί σαν μάρτυρα , "υπερασπιστή" των συμφερόντων του Δημοσίου , δημόσιο λειτουργό γένους θηλυκού , παράγοντα του πολιτικού "γίγνεσθαι" , που παρεπιπτόντως ζητά πάλι την ψήφο του λαού της Φωκίδας, σαν βουλευτής αυτή την φορά...

Για περισσότερες πληροφορίες …στο ακροατήριο των δικαστηρίων της πρωτεύουσας του Νομού μας την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 .

Για την εξέλιξη της υπόθεσης θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: