Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΙΑΚΑΣ.

Μια ξεχωριστή παρουσία στα πολιτικά δρώμενα του Νομού Ιωαννίνων.

Μια ξεχωριστή παρουσία στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής των Ιωαννίνων και όχι μόνον..., ο χειρουργός στο Νοσοκομείο "ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ"Φίλιππος Σιάκας ο οποίος είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος με το συνδυασμό της Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων.
Την πρώτη φορά που διεκδίκησε την ψήφο των Γιαννιωτών ο κ. Σιάκας, έκανε αξιοπρεπέστατη παρουσία και έχασε την έδρα για 140 ψήφους μόνο! Τώρα και μετά από μια συνεχή και μοναδική παρουσία τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό στερέωμα της περιοχής, διεκδικεί με πολλές αξιώσεις να μπει στην επόμενη βουλή κατακτώντας μια άπο τις έδρες που θα πάρει η Ν.Δ.στο Νομό.
Να σημειωθεί, και αυτό είναι στα ... θετικά του Φ. Σιάκα, ό,τι έδωσε και δίνει καθημερινά μάχες στο χώρο της υγείας, κρατώντας σε υψηλά επίπεδα τον χειρουργικό τομέα στο  "ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ". Παράλληλα με το λειτούργημα,διότι γι αυτόν είναι λειτούργημα η Ιατρική, έδινε σε καθημερινή μάχη στήριξη των θέσεων του κόμματος του και συχνά απολογούνταν για τις θέσεις της Κυβέρνησης, ως μη όφειλε, και όλα αυτά με περισή αξιοπρέπεια χωρίς εξάρσεις και λόγια κενού αέρος. 
Αυτό τον αγώνα συνεχίζει και τώρα ο κ. Σιάκας και φαίνεται να εισπράττει την ανταπόκριση ψηφοφόρων όλων των πολιτικών χώρων διότι ο ίδιος προσέφερε τις υπηρεσίες του χωρίς κοινωνικές, πολιτικές ή κομματικές διακρίσεις.
 -------------------------------------------------------------------
Ο Φίλιππος Σιάκας "ενηλικιώθηκε¨ στην πόλη της Ιτέας , όπου εγκαταστάθηκε η οικογένειά του λόγω εργασίας του πατέρα του . Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο και τις τρείς  πρώτες τάξεις του τότε Γυμνασίου Ιτέας. Διατηρεί καλές σχέσεις με την πόλη και λόγω του "ανοιχτού" χαρακτήρα του , έχει ακόμη πολλούς φίλους και γνωστούς .Ανιδιοτελώς προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε συμπολίτες μας.
Άνθρωπος πρώτα απ όλα και καλός επιστήμονας ο Φίλιππος Σιάκας , άξιος να εκπροσωπήσει την περιοχή του και την επιστήμη του , μέσα στο κοινοβούλιο.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα του.

οι φίλοι του :για δημοσίευση στην "Καρτερία"
---------------------------------------------------------------------





Δεν υπάρχουν σχόλια: