Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η Αριστερά της χοληστερίνης.

Ο Σπύρος Λυκούδης δήλωσε πως μπορεί να κάνει τον Δημήτρη Παπαδημούλη να μην μπορεί να σταθεί, αφού θα μπορούσε να του απαντήσει με προσωπικές αναφορές για τον ίδιο, αλλά δεν θα το κάνει.



Πριν από μερικούς μήνες, ο κ. Λυκούδης είχε πει πως ο Πάνος Σκουρλέτης είναι αγράμματος και πως «θα έλθει η γη ανάποδα αν κρίνει ο Σκουρλέτης εμένα».

Ο Σπύρος Λυκούδης είναι πρώην Συνασπισμός, πρώην ΣΥΡΙΖΑ, πρώην ΔΗΜΑΡ και νυν Ποτάμι.

Ο Σπύρος Λυκούδης μαζί με τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο εκπροσωπούν αυτό το νέο που φέρνει στην πολιτική ζωή του τόπου ο "αυτοδημιούργητος" Σταύρος Θεοδωράκης με το Ποτάμι.

Όσοι υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να προβληματιστούν κάπως από το γεγονός πως αυτές οι μεγάλες προσωπικότητες ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ ή εκλέχτηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλαδή, αυτοί οι άνθρωποι δηλώνουν πως είναι αριστεροί -ή τουλάχιστον δήλωναν κάποτε πως είναι αριστεροί- και κάποιοι τους πίστευαν και τους ψήφιζαν.

Δεν ξέρω τι ακριβώς έχουν προσφέρει στον τόπο ο Λυκούδης, ο Ψαριανός και ο Τατσόπουλος, ούτε ποιο είναι το κοινοβουλευτικό τους «έργο»· αν ξέρει κάποιος, ας ενημερώσει.

Όπως δεν ξέρω τι έχει προσφέρει στον τόπο ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος, αφού συμμετείχε στην κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ -και είδε την ΔΗΜΑΡ να εξαφανίζεται από το πολιτικό χάρτη-, ετοιμάζεται τώρα να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν κάνω λάθος, ετοιμάζεται να τον υποδεχτεί.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, αυτοί είναι άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο για την προσωπική τους επιβίωση. Με κάθε τρόπο.

Σήμερα εδώ, αύριο εκεί, μεθαύριο παραπέρα. Όπου να “ναι, κι ό,τι να “ναι.

Όποιος πιστεύει πως η οποιαδήποτε αλλαγή στη χώρα θα γίνει με τον Κουβέλη, τον Λυκούδη, τον Ψαριανό και τον Τατσόπουλο είναι μάλλον καθυστερημένος.

Είναι ωραία αυτή η Αριστερά που εκπροσωπούν αυτοί οι άνθρωποι. Η Αριστερά της χοληστερίνης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να προσέξει για να μην βρεθεί αύριο με πολλούς Ψαριανούς και Τατσόπουλους, ενώ θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πείσει πως δεν έχει πια καμία σχέση με τέτοιους ανθρώπους.

Οι πολίτες θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για να ξεφορτωθούν, αρχικά, την ανυπόφορη και αδίστακτη ακροδεξιά παρέα του Σαμαρά και τον τυχοδιώκτη Βενιζέλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι διατεθειμένοι να δεχτούν διάφορους σαχλαμάρες που δηλώνουν αριστεροί και νοιάζονται μόνο για την τσέπη τους.


http://pitsirikos.net

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τυχοδιωκτες και σαχλαμαρες εχει γεμισει ο Συριζα και γι αυτο απο το 3-5 % εφτασε να διεκδικει την κυβερνηση και καλα κανει αφου του το επετρεψαν οι αλλοι ψευτες. Λαμογια της πολιτικης , συνδικα-ληστες επισης ειναι γεματο το κομμα του χουντικοαναθρεμενου Τσιπρα . Κι αφου ολα τους πανε καλα το μονο που μενει ειναι να δουμε και στην πραξη πως "θα κουνησει το δακτυλο " στους εταιρους και πως θα τους βαλει να χορεψουν "πεντοζαλη" . Αν και απο πληροφοριες μου μαθαινω οτι πολλα στελεχη του Συριζα πανε κρυφα και μαθαινουν κι αυτοι πεντοζαλη και κατι Γερμανικους, Αυστριακους , Ιταλικους κ.λ.π. χωρους των κρατων μελων της Ε.Ε. μηπως φοβουνται οτι θα τους βαλουν οι αλλοι να χωρεψουν ??? Α! να παρετε και τον Καμμενο μαζι ξερει απο χωρους αυτος .

Πέτρος Δ. είπε...

Επειδή ο Λυκούδης απειλεί με αποκαλύψεις, πλην όμως δεν τις πραγματοποιεί, και επειδή ο Ψαριανός απειλεί με αποκαλύψεις, μα δεν τις πραγματοποιεί (5 Δεκεμβρίου, Βόμβα Ψαριανού: Χρηματίζονται για να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ-Θα δώσω ονόματα http://www.dimokratiki.gr/05-12-2014/vomva-psarianou-chrimatizonte-gia-na-pane-ston-siriza-tha-doso-onomata/ - την επαύριο θα τα έδινε, ακόμα τα περιμένουμε) να πάμε σε γεγονότα για να κρίνουμε:
Ψαριανός προς Παπαδημούλη, ανάμεσα στις δύο εκλογές του 2012: "...μίλησα εγώ για κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό Σαμαρά; Γιατί κάνεις κόλπα; Κάνεις κολπάκια… Λοιπόν, να μιλάμε καθαρά και στα ίσια, όχι να κάνουμε τσαχπινιές!»... «…εγώ με τους δεξιούς δεν συζητάω, με αριστερούς συζητάω… Καταγγέλλουμε τα μπόνους των 50 εδρών, και μετά τα τσεπώνουμε;.. Ε; Τα τσεπώνουμε μετά;…» http://www.youtube.com/watch?v=4ZgGJmrZ0Hc ...
Ο ίδιος βέβαια καθόλου δεν ενοχλήθηκε και "κυβέρνησε" με αυτό το μπόνους των 50 εδρών – ξένα κόλλυβα – της ΝΔ, του καλοκάθισε. Μάλιστα με αυτό το μπόνους - ξένα κόλλυβα έκανε τους λεονταρισμούς και κρυβόταν για εφεδρεία στα "ΝΑΙ" στην τουαλέτα της Βουλής με τον κ. Β. Οικονόμου - άξιο τέκνο στα ψηφοδέλτια της ΝΔ σήμερα - μέχρι να σιγουρευτούν ότι θα "περάσει" το πολυνομοσχέδιο της 6ης Νοεμβρίου 2012 με την σφαγή στα εργασιακά. Κατόπιν, ψήφισαν "παρών", για να μην κρεμαστούν τα ονοματάκια τους στα μανταλάκια στον αιώνα τον άπαντα... Λίγες μέρες αργότερα σύσσωμη η ΔΗΜΑΡ υπερψήφισε τον προϋπολογισμό αναγνωρίζοντας τη σφαγή στα εργασιακά. Όμορφα!

Για την συνέπεια λόγων και πράξεων είχαν προϊδεάσει:

Ψαριανός στο Facebook 11 Μαΐου 2012 με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο:
« Loukas Sidiropoulos
Εκατον πενηντα φορες εχουμε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ κανει σαφεστατη προταση ΣΕ ΟΛΟΥΣ - πλην ναζιστων, εννοειται, ότι ΔΕΝ συζηταμε για καμια κυβερνηση ΜΕ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σαφεστατα εχουμε περιγραψει κάθε λεπτομερεια σε αποφασεις, σε γραπτα, σε μμε, στη βουλη, ΠΑΝΤΟΥ... ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΟΣΦΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΤΑ ΤΣΙΠΡΟΝΙΑ-ΦΑΣΙΣΤΡΟΝΙΑ, οργανωμενα, με συντονισμο, - ντουρου, ντουρου - απ' την Κουμουνδουρου συνεχιζουν να διαδίδουν ΨΕΥΤΙΕΣ και ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ. Με εμπνευστές το Α2 γραφειο του Τσεκερη, του Κοτζια και του Κοκκινου...
ΝΤΡΟΠΗ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ.»

Και διάψευση στον "αέρα" : Γρ. Ψαριανός : «…δεν θα συμμετέχουμε σε μία κυβέρνηση που θα είναι συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ…» (στο 12΄00΄΄) http://www.ellinofreneia.net/sound.php?id=4399

Γνωστό βέβαια ότι σεβάστηκαν απόλυτα τις διανθισμένες με καλολογικά στοιχεία διακηρύξεις τους - όπως και τους ψηφοφόρους τους.
Επίσης, στις δημοτικές εκλογές στις 22 Μαΐου 2014 πήρε θέση... « Υπέρ του συνδυασμού του Γ. Μώραλη για το δήμο Πειραιά αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (λάθος του ρεπορτάζ, της ΔΗΜΑΡ ήταν το σωστό) Γρηγόρης Ψαριανός. Μιλώντας στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 δήλωσε: «Νομίζω ότι θα συστήσουμε ψήφο κατά συνείδηση. Αυτό που ξέρω σίγουρα για μένα είναι ότι δεν συμπαθώ καθόλου τον κ. Μιχαλολιάκο. Αντίθετα συμπαθώ τον κ. Μώραλη και μπορεί και να αποδειχθεί θετικό και καλό το ότι οι παράγοντες μιας ομάδας θέλουν να διεισδύσουν στην τοπική αυτοδιοίκηση».(!!!)

Η συνέχεια: Διαφοροποιείται για την "μικρή ΔΕΗ" στις 5 και διαγράφεται στις 10 Ιουλίου από τον Κουβέλη και, αμέσως κατόπιν, στις 27 Ιουλίου 2014, προσλαμβάνεται -εντελώς συμπτωματικά - μαζί και με τον επίσης αποχωρήσαντα από τη ΔΗΜΑΡ Ανδρ. Παπαδόπουλο, στον ρ/σ "Παραπολιτικά FM" του Μαρινάαααακηηηηηη... (υπενθύμιση; ο κ. Μαρινάκης είναι δημοτικός σύμβουλος του... Μώραλη στον Πειραιά.. Είπαμε... Όμορφααα!!!).

Και επειδή, ακόμα περιμένουμε για τα ονόματα των συριζαίων που χρηματίστηκαν... να πάμε σε κάτι που έχει ήδη διατυπωθεί με ενάργεια στο τουίτερ από τον
Χριστόφορο Ζαραλίκο: «Και γιατί να δώσει λεφτά ενας επιχειρηματίας σε βουλευτή ;; Μπορεί να του δώσει μια εκπομπή στο ραδιόφωνο ας πούμε»...
Μακριά από εμάς τέτοιοι ...παράλογοι συνειρμοί...

Τώρα, ας πει κι ο Λυκούδης για τον Παπαδημούλη.
(αλήθεια... κεσκεσέ Likoudi?)