Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ; ΣΤΙΣ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ - VIDEO

Εκλογές - Καμμένος: Στις 7 μονάδες η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ

«Να καταλογιστούν πολιτικές και ποινικές ευθύνες σε όσους οδήγησαν τη χώρα στο Μνημόνιο», ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποκάλυψε ότι «η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ είναι 7 μονάδες σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις».
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου του Newsbomb.gr, Παρασκευής Βονάτσου για το υπό ποιες συνθήκες θα προχωρούσε σε άρση της εμπιστοσύνης του σε μια κυβέρνηση που θα συμμετείχε, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε τις «κόκκινες» γραμμές του κόμματός του, όπως πχ αναφορικά με τις σχέσεις κράτους - εκκλησίας, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν θα προχωρήσουν απευθείας σε άρση εμπιστοσύνης της κυβέρνησης, αλλά «μπορούμε να μπλοκάρουμε και ένα νομοσχέδιο».



«Η κυβέρνηση κατέστρεψε τη δημόσια Υγεία», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε ότι με μέτρα, όπως το clawback και το rebate διέλυσε την ελληνική φαρμακοβιομηχανία και τους προμηθευτές.

«Είναι από τα πρώτα μέτρα που πρέπει να καταργήσει η νέα κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Καμμένος.
ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στον Κάρολο Παπούλια λέγοντας ότι «νομοσχέδια που ήταν αντισυνταγματικά υπογράφηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Αναφορικά με ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε συμφωνίες με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο. Μπορεί με τον ΣΥΡΙΖΑ να μην είμαστε ιδεολογικά κοντά, αλλά δεν του ζητάμε να αλλάξει θέσεις εντελώς, ζητάμε να σεβαστεί αυτά που λέμε. Θα σεβαστούμε κι εμείς τις δικές του θέσεις».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν θα διεκδικήσουν υπουργεία οι ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «είμαστε έτοιμοι για την ανάληψη κυβερνητικών θέσεων και για την τοποθέτηση στελεχών μας στην κρατική διοίκηση».
«Γήπεδο και για τον Παναθηναϊκό και για την ΑΕΚ και για τον ΠΑΟΚ. Αυτή είναι η θέση των ΑΝΕΛ», απάντησε ο κ. Καμμένος, σε ερώτηση του δημοσιογράφου της εφημερίδας «Πράσινη», Γιάννη Κουβόπουλου, αναφορικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.



ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ
Και πρόσθεσε: «Για τον Παναθηναϊκό θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει το νέο γήπεδο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Θα αλλάξει και ολόκληρη η περιοχή αν κατασκευαστεί εκεί το σπίτι του Παναθηναϊκού. Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ».

newsbomb.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικα ο Πανος εχει πλακα και ειναι μεγαλος αλαζων. Την ιδια ωρα που ανακοινωνε την διαφορα της Ν.Δ. απο τον Συριζα σε 7 και 8 μοναδες την ιδια ωρα στα καναλια εβγαιναν 2 τελευταιες δημοσκοπησεις η μια απο το Ποντικι του Δελατολα {δεν προσκειται ουτε στην Ν.Δ. ουτε ΠΑΣΟΚ } και εδιναν γυρω στις 4 μοναδες . Ας κοιταξει πρωτα να μπει στην βουλη και μετα ας μας λεει τις παπαρολες του .

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΔΡΑΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ