Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Η Eurodisney έρχεται στην Ελλάδα για να βρει προσωπικό . Συνεντεύξεις στην Αθήνα .






Εκπρόσωποι της Eurodisney πρόκειται να έρθουν στην Αθήνα στις αρχές του 2015 προκειμένου να κάνουν συνεντεύξεις σε ενδιαφερόμενους για να προσλάβουν προσωπικό.


Σύμφωνα με πληροφορίες θα αναζητήσουν ειδικότητες όπως σερβιτόροι, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, μπάρμεν, ανιματέρ, πωλητές σε εκδοτήρια, ρεσεψιονίστες, υπαλλήλους κτλ.

Θέσεις για εξιδεικευμένο προσωπικό παρέχονται επίσης σε τομείς όπως μηχανικοί, μάρκετινγκ, Ανθρώπινο δυναμικό, Πληροφορική, Επικοινωνία, Λογιστική και Χρηματοοικονομική.

Οι πλειονότητα των θέσεων είναι για εποχική απασχόληση έως και 8 μήνες, ενώ θα υπάρξουν και συμβάσεις αορίστου χρόνου. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα πρέπει να στείλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.disneylandparis-casting.com έως τις 10 Δεκεμβρίου, καθώς θα πρέπει να προεπιλεγούν για τις συνεντεύξεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα Γαλλικά και στα Αγγλικά.


Πηγή: www.lifo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ρε το ξεφτίλα είναι αυτή...αισθάνομαι ότι έχει καταρρεύσει το σπίτι μου και μαζεύτηκαν οι γύφτοι να πάρουν τα παραθυρόφυλλα και τα σίδερα απ τα μπαλκόνια.