Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ληστεία από «κουκουλοφόρους» στην Ιτέα



Δεν έχει στεγνώσει ακόμη το μελάνι από την δημοσίευση του άρθρου μας : 

“ έρμαιο ληστών η Ιτέα “ και νέα υπόθεση κλοπής , αυτή την φορά με θύμα ανυποψίαστο συμπολίτη μας , βρίσκεται προς εξιχνίαση στα γραφεία του Α.Τ Ιτέας.
Προ ολίγων ημερών , άτομα φορώντας τις κουκούλες από τα μπουφάν τους , άρπαξαν στον δρόμο  πλησίον του καταστήματός του , το πορτοφόλι ηλικιωμένου συμπολίτη μας , αφού  τον στρίμωξαν και τον προπηλάκισαν , χωρίς όμως να τον τραυματίσουν.
Εικάζεται ότι τα άτομα αυτά , είναι νεαρής ηλικίας η δε πράξη αυτή θα επηρεάσει την ψυχοσύνθεση τους και θα αμαυρώσει ανεπανόρθωτα την ζωή  και το μέλλον τους.
Απ την πλευρά των διωκτικών αρχών ,  θεωρούμε πως γίνεται πλημμελής αστυνόμευση της πόλεως , η δε βαρύτητα στην τήρηση της τάξης φαίνεται πως έχει δοθεί σε θέματα πρόληψης ταραχών σε αγώνες ποδοσφαίρου καθώς και σε άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις .
Είναι επιτακτική ανάγκη να αστυνομευθεί η πόλη μας , η δε παρουσία του αστυνομικού οργάνου να ξαναγίνει αισθητή με την πρέπουσα σοβαρότητα και αίσθημα ασφάλειας που του αποδίδεται.

1 σχόλιο:

andi είπε...

Πράγματι είναι εξαιρετικά επείγον να γίνει κάτι, πριν αποθρασυνθούν και η επόμενη απώλεια θα είναι ανθρώπινη ζωή. Και εγώ έπεσα θύμα ληστείας από τους συγκεκριμένους την τέταρτη το βράδυ. Ευτυχώς, η απώλεια ήταν το κινητό μου τηλέφωνο και τα κλειδιά του σπιτιού μου.