Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Νέο κόμμα. Τι λένε οι πολίτες



Μόνο τη φράση «ιδρύω κόμμα» και το όνομά του νέου φορέα δεν είπε ο Γιώργος Παπανδρέου από την Κοζάνη. Ωστόσο, περιέγραψε πλήρως τα χαρακτηριστικά του και εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει την σχετική πρωτοβουλία την οποία άλλωστε έχει προαναγγείλει.

Επέκρινε κυβέρνηση και αντιπολίτευση ότι «παραμένουν απόλυτα προσηλωμένες στον μοναδικό κοινό τόπο που χαρακτηρίζει τη γενικότερη στάση τους και συνοψίζεται στο ψευτοδίλημμα: ποιος θα σκίσει γρηγορότερα το Μνημόνιο»
Αυτή η δυναμική επιβεβαιώθηκε από την πρόσφατη διαδικτυακή ψηφοφορία του zougla.gr (το 19,1% υποστηρίζει την ίδρυση νέου κόμματος) έναντι άλλων δημοσκοπήσεων που κατέγραψαν μικρό ποσοστό της τάξης του 6%, με την Χαριλάου Τρικούπη να διαρρέει ότι σε μία τέτοια περίπτωση ο νέος φορέας δεν θα ελάμβανε πάνω από 2%. Προφανώς, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει λάβει μηνύματα κρυφών δημοσκοπήσεων τα οποία του δίνουν τον «αέρα» να προχωρήσει στο τόλμημα ίδρυσης νέους πολιτικού φορέα.
ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΕΝΑ 19% ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΩΦΑΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΗ ΤΖΕΦΡΙ ΤΟΝ ΠΑΡΩΤΡΥΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΟΜΜΑ . ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ" "ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ" κ.λ.π. κ.λ.π. ????????