Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΜΟΥ (επιστολή Ευσταθίου Μαρματάκη)




Αγαπητοί συμπατριώτες , ένας από τους βασικούς στόχους της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών του.    
Αυτό όμως προϋποθέτει η τοπική διοίκηση να μεριμνά συνεχώς στην επίλυση των διαφόρων προβλημάτων .                                                                                            
Τελευταία ανεβαίνοντας τον ασφαλτοστρωμένο  δρόμο Γαλαρία , ο δρόμος για το Γυμνάσιο , διαπίστωσα ότι 30-40 μέτρα πριν το γήπεδο ο δρόμος έχει υπερυψωθεί από τις ρίζες ενός ευκαλύπτου όπως φαίνεται στη φωτογραφία.  Εκείνο που έχω να πω είναι ότι ο δρόμος είναι πολυσύχναστος και στο σημείο εκείνο  πάρα πολύ επικίνδυνος  για τους οδηγούς . 

Το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί κάποιο ατύχημα είναι θαύμα . 
Και το θέμα εκτός των άλλων είναι ότι αυτό δεν έγινε ξαφνικά χρειάστηκαν χρόνια για να ανασηκώσουν οι ρίζες του δέντρου το σημείο εκείνο , σημείο από το οποίο διέρχεται και ο περιφερειακός αγωγός ύδρευσης !!!     

Η τοπική κοινότητα λοιπόν  θα πρέπει άμεσα να ενημερώσει το Δήμο  και μέχρι να επιλυθεί το θέμα  θα πρέπει προσωρινά το σημείο εκείνο να … επισημανθεί  με διαγράμμιση από το ειδικό κίτρινο φωσφορούχο χρώμα .                                                                                        

Κι επειδή ζούμε στην Ελλάδα όπου ουδέν μονιμότερο του προσωρινού θα πρέπει να έχουμε το νου μας να μην παραμείνει ο δρόμος μόνο κιτρινισμένος .                                  

Ο Δήμος πρέπει να λύνει τα προβλήματα που γνωρίζει και ο πολίτης να του υποδεικνύει τα τυχόν νέα και να επιμένει στην επίλυσή τους .

Κοιν. Τοπική Κοινότητα Γαλαξιδίου                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια: