Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Φονική καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων με νταλίκα στην Εγνατία Οδό

13812485_mt_760683_KARAMPOL_22_01_2013.limghandler

Καραμπόλα με μία νταλίκα και τουλάχιστον 29 IX αυτοκίνητα σημειώθηκε λίγο μετά τις δέκα το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία Οδό, στην Ημαθία, μεταξύ των κόμβων Βέροιας και Κουλούρας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
 
Ολα ξεκίνησαν όταν η νταλίκα προσέκρουσε σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο, όπως και δεκάδες άλλα προπορευόμενα, κινούνταν με μικρή ταχύτητα καθώς στο οδόστρωμα διεξάγονταν έργα.
 
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός της νταλίκας δεν κατάφερε να σταματήσει το βαρύ όχημα, που κατέπεσε με δύναμη στο πρώτο από τα ΙΧ που είχε μπροστά του. Αυτό με τη σειρά συμπαρέσυρε δεκάδες άλλα ΙΧ.Από το πρώτο ΙΧ αυτοκίνητο η Πυροσβεστική ανέσυρε τον οδηγό του, πιθανότατα νεκρό, ενώ από τα άλλα ΙΧ αυτοκίνητα ανέσυρε τραυματισμένα άλλα τέσσερα άτομα.
 
Νωρίτερα άλλα τρία άτομα είχαν απεγκλωβιστεί από τα αυτοκίνητα που εμπλέκονται στην καραμπόλα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.Στο σημείο είναι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρα , για τον πλήρη απεγκλωβισμό των εμπλεκομένων στο τροχαίο αυτό.Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον τρεις νεκρούς.

http://arouraios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: