Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ: ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ


Νεκρό στο κελί του εντόπισαν τον Αλβανό ισοβίτη που μαχαίρωσε τον χρονο σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Μαλανδρίνου.
Ο Αλβανός κακοποιός είχε μεταφερθεί στις φυλακές στη Νιγρίτα Σερρών και τα ξημερώματα της Παρασκευής βρέθηκε νεκρός στο κελί του.
Στις φυλακές έφτασε ιατροδικαστής. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ισοβίτης βρισκόταν σε κελί ασφαλείας, μόνος του και βάσει του οπτικού υλικού, φαινόταν ανήσυχος και έδειχνε σημάδια δυσφορίας, λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.
Η πιθανότερη εκδοχή, μέχρι στιγμής είναι ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
 
 

 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε! Θα το ξανακάνουν τώρα?

Ανώνυμος είπε...

Ήταν το μόνο σίγουρο ότι θα συνέβαινε.
Παθολογικά αίτια... χαχαχα! Ναι σίγουρα!

Ανώνυμος είπε...

στην εμερικη θα ειχε πεθανει προ πολλου στην ηλεκρικη καρεκλα.

Ανώνυμος είπε...

αντι να ζηταει εξηγησεις το υπουργειο εξωτερικων της αλβανιας θα επρεπε να ζηταει συγνωμη για τα καθαρματα που μας φορτωσαν.καθε μερα φονοι και ληστειες και μεταφορα ναρκωτικων απο τοτε που κατελαβαν την Ελλαδα.και δεν προκειτε να γινουν ποτε ανθρωποι οπως εχουν αποδειξει.θυμαστε ποσο χαιρονταν ολοι οι αλβανοι οταν η αστυνομια δεν μπορουσε να πιασει τους δραπετες δολοφονους.τους εκρυβαν,τους προμηθευαν τροφημα,και μας κοροιδευαν.χειροτερη φαρα δεν μπορουσε να μας τυχει.και μην βγει κανενας θολοκουλτουριαρης να μηλησει για τα δικαιωματα των αλβανων.υπαρχουν και τα δικαιωματα των Ελληνων.και αν δεν του αρεσει ας παει στην αλβανια να τον περιποιηθουν.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ σχολιαστή 6:02 πότε ζήτησες συγνώμη για κάθε έναν Έλληνα/Ελληνίδα εγκληματία που διαπρέπει στο εξωτερικό;

Όλοι οι Αλβανοί χαίρονταν, υποστήριζαν τους δραπέτες; Όλοι οι Αλβανοί είναι καθάρματα; Όλοι οι Αλβανοί δεν θα γίνουν άνθρωποι ποτέ;

Ξέρεις τι μου μυρίζεις; Σαπίλα.
Σαπίλα του τρομαγμένου και υποταγμένου.

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΣΤΙΣ 30-3 ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΖΑΝΕ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ . ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Α Λ Λ Α ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ :Ο ΓΥΙΟΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ , ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΕ ΣΑΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ??? ΠΗΓΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ! Η ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ??? ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΟΙΚΤΟΣ !! ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΠΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗ . ΝΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΦΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ κ.λ.π. ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ !!! ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ??? ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ , ΑΝ ΣΑΣ ΕΣΦΑΖΕ ΕΤΣΙ ΨΥΧΡΑ ΕΝΑΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ??????????

Ανώνυμος είπε...

Τώρα καταλαβαίνετε από πού και πώς δημιουργείται ο ρατσισμός; Επειδή θέλετε εκδίκηση και αίμα αντί αίματος. Πρακτικές που 2000 χρόνια πριν θεωρούνταν ήδη βάρβαρες! Αλλά γουστάρετε αίμα, όχι δικαιοσύνη. Και για να έχουμε καλό ερώτημα: Ποιούς έχετε προσκαλέσει δηλαδή; Μόνο τους "επενδυτές";
Κλάψατε πάνω απ΄το το πτώμα του φύλακα (που δεν σας νοίαζει και τόσο αλλά πιο πολύ σας οργίζει), αλλά τώρα αυνανίζεστε πάνω από το κουφάρι του ενόχου και γουστάρετε.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον/την 12:18
Κανείς δεν υποστήριξε ούτε δικαιολόγησε τον δολοφόνο.
Και προς Θεού. Μην ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες γιατί είστε ρατσιστές.

Ναι εάν σκότωνε τον πατέρα μου θα ήθελα να του πάρω το κεφάλι. Αλλά θα επέβαινε ο εισαγγελέας και η αστυνομία. Και εάν το έκανα θα δικαζόμουν.

Ο άτυχος Αγρινιώτης Τσιρώνης δεν θα γυρίσει πίσω. Το να κάνει αντεκδίκηση η αστυνομία για έναν συνάδελφο της είναι ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ εξουσίας. Είστε οι ίδιοι που θα μας λέτε "Ο Νόμος είναι ίδιος για όλους και όλοι πρέπει να τον σεβόμαστε". Γιατί λοιπόν τον σκοτώσανε τον Αλβανό δολοφόνο;

Ανώνυμος είπε...

εσυ 12.10 που αν δεν εισαι αλβανος εισαι σιγουρα ανθελληνας και πες μας κανενα παραδειγμα ελληνηδας η ελληνα που διεπρεψαν στο εξωτερικο οπως λες, με τετοια φρικτα εγκληματα.για τον δολοφονημενο ελληνα μουγκα κλαψομου....να ε?

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη κιόλας ρε φίλε αλλά τι το ανθελληνικό είπε ο 12:10? Εγκληματίες υπάρχουν σε όλες τις χώρες.

Κάργα ανθέλληνας εδώ είπε...

Συγνώμη ανακαλώ. Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας/Ελληνίδα εγκληματίας στο εξωτερικό. Κανείς.
Και μην ξεχνάμε ε; Μας κάλεσαν και πήγαμε στο εξωτερικό μετανάστες. Ερχότανε προσωπικό γράμμα στο καθένα: "Αγαπητέ ψάχνουμε φθηνούς εργάτες να γρασώνουνε πρέσες, θέλετε;"

ΥΓ προς ΈΛ-ληνες:
Να μαντέψω οργανώνετε την δολοφονία του Κατσούλα και Δημητροκάλη σαν αντεκδίκηση; Το έχετε καταλάβει κι εσείς ότι αυτό που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν ασυδοσία. Μα τι είμαστε; Τούρκοι;

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 12.1Ο.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΖΝΙΚΩΦ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.