Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Δηλώσεις - σάλος από Ρεπούση και Δήμου ανήμερα της 25ης Μαρτίου


-Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ): Μιλιταριστικός ο συμβολισμός της στρατιωτικής παρέλασης -Δήμου (Ποτάμι): Οι Έλληνες έκαναν θηριωδίες το ’21 - Η επανάσταση του ‘21 απέτυχε ολοκληρωτικά
Την ώρα που ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία γιορτάζουν την εθνική παλιγγενεσία και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, Έλληνες πολιτικοί επιμένουν να προκαλούν με τις δηλώσεις τους.
Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η «συνήθης ύποπτη» κ. Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ και ο κ. Νίκος Δήμου από το «Ποτάμι» δυναμιτίζουν το κλίμα και με εμπρηστικές δηλώσεις προκαλούν το κοινό αίσθημα.
Λίγες ημέρες μετά την τοποθέτησή της στο Twitter, όπου έγραψε: «Μηχανοκίνητα άρματα και μαχητικά αεροπλάνα επιστρέφουν μετά από 4 χρόνια στις εθνικές παρελάσεις. Δεξιά και πάσης Ελλάδος, υπεράνω κόστους», η κυρία Ρεπούση μίλησε στο Βήμα FM και εξέφρασε την αντίθεσή της στο υψηλό κόστος των παρελάσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ??? ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ??? ΕΝΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ : ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΑΣ ΕΚΛΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΡΕΠΟΥΣΗ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΑΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΧΡΙΣΣΟ ΦΩΚΙΔΟΣ ??? ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ {γιατι καποιοι εδωσαν την ζωη τους τοτε για να ειναι αυτοι τωρα ελευθεροι και να λενε αυτα που λενε} ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη κιόλας αλλά γιατί να μην είναι αλήθεια αυτά που λέει ο Δήμου; Ποιός έφαγε τον Ανδρούτσο; Ποιός φυλάκισε τους περισσότερους Έλληνες; Κι όταν μπήκε ο Ιμπραήμ και τα έκανε ρημαδιό γιατί τα κατάφερε τόσο εύκολα; Γιατί ήμασταν απασχολημένοι να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Δεν είναι όλα έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν. Όπως και τώρα λένε "πρέπει να πληρώσει ο λαός για να αναστηλωθεί η ελληνική οικονομία" και μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας, έτσι μας είπαν και κάτι λίγα ψεματάκια για τότε. Σε πολέμους, ποτέ δεν γίνονται καλές πράξεις...

Unknown είπε...

Ειχες τον Δημο ως σοβαρό αυτος παντα ανθελληνας ηταν και οπως φαίνεται αμετανόητος

Unknown είπε...

Ο Δήμου Σοβαρός; αυτός πάντα ανθελληνας ήταν και όπως φαίνεται αμετανόητος!

Ανώνυμος είπε...

Κολοβά φίδια και ιδικά ο Δημου πάντα ανθελληνας και αμετανόητος η παλιό κουρούνα!