Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

«ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ» ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ - Σοβαρές καταγγελίες για το ρόλο που έπαιξε στην απόφαση του Eurogroup


«Κόκκινο πανί» είναι για πολλούς στην Κύπρο ο έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, τον οποίο εγκαλούν για δύο λόγους: Γιατί με τη στάση του στο Eurogroup συνέβαλε για να μπει σφικτά η θηλιά στον λαιμό των Κυπρίων, αλλά και διότι, πριν ακόμη ληφθεί απόφαση από την βουλή της Λευκωσίας για την αποδοχή ή μη του σχεδίου κουρέματος των καταθέσεων, συγκάλεσε το Συμβούλιο Συστημικής Ευστάθειας για να δρομολογήσει την "αποκόλληση" των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, χωρίς καν να συνεννοηθεί με την Κύπρο.
Χθες, μάλιστα, ο Ανώτατος Εκτελεστικός διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας στην Κύπρο κ. Μάκης Κεραυνός, μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε τα όσα είχε αποκαλύψει το newpost αλλά και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: Κατήγγειλε σε πολύ αιχμηρό τόνο τον κ. Στουρνάρα ότι ανέλαβε εργολαβικά για λογαριασμό του Eurogroup να υλοποιήσει το παραπάνω σχέδιο, το οποίο, όπως είπε, περιλαμβάνονταν στο πακέτο της πρότασης των υπουργών Οικονομικών για το κούρεμα των καταθέσεων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ??? ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΧΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ? ΜΗΠΩΣ Ο ΤΖΕΦΡΥ Ο ΑΝΤΟΝΙ κ.λ.π. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ??? ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΕΦΡΥ ΜΠΕΝΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΑΡΑΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΩΣ "ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ" ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ΛΑΔΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ κ.λ.π. ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΥΧΗ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ !!! ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ !