Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Στουρνάρας: Άλλα λέει στους Έλληνες, άλλα στους Γερμανούς

Στουρνάρας: Άλλα λέει στους Έλληνες, άλλα στους Γερμανούς

Παραδίδει άριστα μαθήματα του υποτακτικού μαθητή στο γερμανικό παράγοντα
Πριν λίγες βδομάδες, από τα έδρανα τις Βουλής, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας ισχυριζόταν ότι οι Έλληνες κάνουν θυσίες για να έχει η Ελλάδα πλεονασματικό προϋπολογισμό και να μας κάνουν νέα αναδιάρθρωση χρέους μετά τις γερμανικές εκλογές.
Μετά τον θόρυβο που ξέσπασε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης που αναπαρήγαγαν την δήλωση Στουρνάρα, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ τα «μάζεψε» και είπε ότι τον... παρερμήνευσαν. Προσπάθησε για ακόμα μια φορά να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του.
Σήμερα σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα είπε αυτά που θέλουν να ακούσουν οι Γερμανοί ψηφοφόροι της Μέρκελ, δηλαδή τα αντίθετα από τα όσα είπε στην Ελλάδα: «Ότι δεν θα υπάρξει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους!».
Ο κ. Στουρνάρας παραδίδει άριστα μαθήματα του υποτακτικού μαθητή στο γερμανικό παράγοντα, αφού Μέρκελ και Σόιμπλε έχουν τραβήξει το αυτί στην ελληνική κυβέρνηση ότι κακώς ανοίγουν θέματα επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου και νέας αναδιάρθρωσης.
Έτσι ο κ. Στουρνάρας στην συνέντευξή του στην γερμανική Bild δεν είπε κουβέντα για αυτά τα δύο ζητήματα, για τα οποία ξέρει να μιλάει μόνο εντός Ελλάδας λες και νομίζει ότι έτσι «ταΐζει κουτόχορτο τους ιθαγενείς».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΑΡ.....ΔΙΑ?