Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ψάχνουν δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων.


Δυνάμεις των ΕΚΑΜ στις φυλακές Τρικάλων, από όπου σύμφωνα με πληροφορίες, δραπέτευσαν πέντε κρατούμενοι αλβανικής καταγωγής. Στο νοσοκομείο οι δύο τραυματίες αστυνομικοί. Δείτε βίντεο από τους πυροβολισμούς κατά την εξέγερση.
Ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ έχουν εισέλθει από το πρωί στις φυλακές Τρικάλων, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση, προκειμένου να ελεγχθούν τυχόν κρατούμενοι με όπλα που βρίσκονται έξω από τα κελιά τους και να εντοπιστεί ο οπλισμός που πιθανόν είναι κρυμμένος.
Οι δύο φρουροί των φυλακών Τρικάλων που τραυματίστηκαν το βράδυ, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Τρικάλων.
Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων, Μιχαήλ Λοπατατζίδη, γίνονται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να εκτιμηθεί η σοβαρότητα των τραυμάτων.
Το βράδυ του Σαββάτου άρχισαν να πέφτουν ταυτόχρονα πυροβολισμοί από κρατούμενους στην εσωτερική πτέρυγα των φυλακών όπου κρατούνται κυρίως Αλβανοί, αλλά και από αυτοκίνητο έξω από τις φυλακές προς το εξωτερικό φυλάκιο.
Οι φρουροί των φυλακών ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς αλλά από τις σφαίρες τραυματίστηκαν οι δύο φύλακες.

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΛΟ ΠΡΟΤΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΣΚΑΤΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΣΚΑΤΟΡΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΤΣΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΑΕΙ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΔΕ ΘΑΡΘΕΙ; ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.