Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κο ΓΕΩΡΓΙΟ ΔΡΑΚΑΚΗ


Δυστυχώς για άλλη μια φορά βιώνουμε μια πρωτοφανή περιβαντολογική καταστροφή και μόλυνση .

Μετά την κατάληξη των ελαιοκομικών και άλλων αποβλήτων από μονάδες της Άμφισσας του Χρυσού , Δελφών κλπ αλλά και αστικών λυμάτων Άμφισσας και Δελφών μέσω χειμάρρου Σκίτσα στον κόλπο της Ιτέας - συμπληρώθηκε η μόλυνση από βλάβη στο αποχετευτικό της Ιτέας .

Ο κεντρικός αγωγός λυμάτων επί της οδού Άστιγγος έχει υποστεί βλάβη εδώ και 12 μέρες με αποτέλεσμα να έχει σταματήσει η βιολογική λειτουργία της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων της πόλης της Ιτέας ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ . 
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι η δημοτική αρχή τελεί υπό πλήρη αποδιοργάνωση αφού ούτε στις στοιχειώδεις ανταποδοτικές υπηρεσίες και υποχρεώσεις της μπορεί να ανταποκριθεί . Με την αποκατάσταση μιας βλάβης του αποχετευτικού δικτύου . Και μάλιστα όταν γνωρίζουν πολύ καλά τα χρόνια προβλήματα του δικτύου . Όταν γνωρίζουν πολύ καλά ότι ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο υπήρξαν και στο παρελθόν αρκετές βλάβες

Που είναι η ετοιμότητα του Δήμου ;
Που είναι οι μηχανισμοί του Δήμου για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών ;
Που είναι ο Δήμαρχος κος Φουσέκης ; Που είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Ματζώρος ; Που είναι η Αντιδήμαρχος Ιτέας κα Λαίνη ;

Η πασιφανής ανικανότητα σε συνδυασμό με την αδιαφορία αποκαλύπτουν ξεκάθαρα εκτός από τον τρόπο διοίκησης και τον τρόπο που υπερασπίζονται την ποιότητα ζωής των πολιτών !!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ Η ΜΟΛΥΝΣΗ.. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΙΑ ΣΟΒΑΡΑ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ. ΕΛΕΟΣ!!!!!!
ΠΩΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?

ΘΡΕΦΤΑΡΙΑ ΤΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ είπε...

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
ΞΕΚΙΝΑΩ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ . Δ Ε Ν ΘΕΛΟΥΝ !!! ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΤΑ ! π.χ. ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΝΥΧΤ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ! ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΓΗ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ !!! ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΣΣΑ ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΕΖΥΡΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ κ.λ.π. ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!