Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Έβγαλε στην Κύπρο 5 εκ. ευρώ επειδή φοβόταν και τώρα... κλαίει!

Πάτρα: Έβγαλε στην Κύπρο 5 εκ.ευρώ επειδή φοβόταν και τώρα...

Εταιρείες, επιχειρηματίες, φυσικά πρόσωπα ακόμα και οικογένειες από την πρωτεύουσα της Αχαΐας, παρακολουθούν με…
κομμένη την ανάσα της εξελίξεις, υπό τον φόβο να χάσουν ακόμα και το σύνολο των χρημάτων που έχουν εναποθέσει στην Κύπρο, όπου μετέφεραν τα κεφάλαιά τους την περίοδο κορύφωσης της κρίσης στην Ελλάδα.
Τα ποσά που «λιμνάζουν» σε καταθέσεις στην Κύπρο και έχουν μεταφερθεί από την τοπική οικονομία στο νησί της Αφροδίτης, εκτιμάται πως ξεπερνούν τα 15 εκ. ευρώ. Σε αυτά δεν υπολογίζονται ποσά που αποτελούν μέρος του χαρτοφυλακίου των υποκαταστημάτων κυπριακών τραπεζών που λειτουργούν στην Πάτρα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση γνωστού πατρινού, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε θητεύσει σε διευθυντική θέση υποκαταστήματος τράπεζας του Δημοσίου στην Πάτρα, και του οποίου το όνομα είχε εμπλακεί σε υπόθεση τοκογλυφίας. Το ποσό που ο ίδιος, η σύζυγός του αλλά και άλλα μέλη της οικογένειάς του φέρονται να μετέφεραν και να κατέθεσαν στην Κύπρο την περίοδο της ανασφάλειας στην Ελλάδα ξεπερνά τα 5 εκ. ευρώ.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται και ένας ακόμα επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα ψυγεία καθώς όλα του τα κεφάλαια βρίσκονται σε τράπεζες της Κύπρου. Γίνεται λόγος ακόμα και για ποσό που φτάνει τις 800 χιλιάδες ευρώ.
Στην ίδια κατηγορία, με τους πατρινούς που έχουν μεταφέρει τα χρήματά τους στην Κύπρο και τώρα βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, είναι και τέσσερις μηχανικοί, οι οποίοι την περίοδο που ο κατασκευαστικός κλάδος πήγαινε καλά, είχαν βγάλει πολλά λεφτά και φοβούμενοι πως η Ελλάδα θα πτωχεύσει τα μετέφεραν στην Κύπρο.
ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ(ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!)ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ?ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ.








0

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ? ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ 5 εκ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ? ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ? ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ! ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΗΓΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ !!! ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ " !!!