Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

20.000 κόσμος…. "Χούντα, ΕΛ.ΑΣ, Αντώνης Σαμαράς"


Με τη συμμετοχή χιλιάδων διαδηλωτών ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, η πορεία ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη Θεσσαλονίκη όπου και μεταφέρθηκε σήμερα η διαμαρτυρία των κατοίκων για τη λειτουργία μεταλλείων χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής
Το "ραντεβού" ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 11.30 το πρωί στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ωστόσο, λόγω άλλου συλλαλητηρίου ενάντια στο σχέδιο Αθηνά, η προσυγκέντρωση μεταφέρθηκε στην πλατεία της ΧΑΝΘ.
Στη διαμαρτυρία συμμετέχουν οι επιτροπές αγώνα Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής - Κιλκίς και Θράκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού. Στην πορεία μπήκε καταχειροκροτούμενο ακόμη ένα, μικρότερο μπλόκ διαδηλωτών από την επιτροπή κατοίκων Ωραιοκάστρου.
Τα άτομα που συμμετείχαν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, περίμεναν στο ύψος της Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας, και οι δύο πορείες ενώθηκαν σε μια.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΑΝ Η ΧΟΥΝΤΑ!!!ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ,ΤΩΡΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ.!!!ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ.