Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Επιστολή Καθηγήτριας σε Harvard: Ο Παπανδρέου είναι προδότης-Απολύστε τον!

Επιστολή Καθηγήτριας σε Harvard: Ο Παπανδρέου είναι προδότης-Απολύστε τον


Με μια επιστολή της προς προς τον διευθυντή του Harvard, μια Ελληνίδα καθηγήτρια ζητά να σταματήσει άμεσα τα «μαθήματα» ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου γράφοντας χαρακτηριστικά ότι η παρουσία του προσβάλλει τη φήμη του Πανεπιστημίου.

Η Βασιλικής Αρονιάδου, Ελληνίδα καθηγήτρια στο F. Edward Hébert School of Medicine USUHS / HJF, στην επιστολή της χαρακτηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου «καταζητούμενο» , «προδότη» και ακατάλληλο για να διδάξει οικονομικά.


Ολόκληρη η επιστολή της Ελληνίδας καθηγήτριας

«Αγαπητέ κ. Trey Grayson,
διευθυντή του Ινστιτούτου Harvard School of Politics,

Από την ιστοσελίδα του Ινστιτούτου, έχω πληροφορηθεί ότι οι υπότροφοι και η ομάδα Σπουδών του Προγράμματος έχει οργανώσει μια σειρά από σεμινάρια / συζητήσεις, με τίτλο «Επανασχεδιασμός της Ευρώπης», όπου θα παρουσιαστεί και υπό την ηγεσία του Γιώργου Παπανδρέου (http://www.iop.harvard .edu / επανασχεδιασμό-europe-led-george-Παπανδρέου).
Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι για την πλειοψηφία των Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα και αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες, καθώς και για τους ελληνοαμερικανούς οι οποίοι, με απελπισία και αγανάκτηση παρακολουθούν την Ελλάδα να πνίγεται και δεν ξέρουν πώς να βοηθήσουν, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι καταζητούμενος. Ένας άνθρωπος που θα πρέπει να διερευνηθεί για προδοσία, ένας άνθρωπος που, ηθελημένα ή αθέλητα (δυστυχώς υπάρχουν πολλά αποδεικτικά στοιχεία για το πρώτο) φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την πτώση της Ελλάδας και για τις συνέπειες για τον ελληνικό λαό, που κυμαίνονται από το κλείσιμο των επιχειρήσεών, να χάνουν τις δουλειές τους να καταλήγουν άστεγοι ή να αυτοκτονούν. Είναι ακατάλληλο για διάσημο ινστιτούτο σαν το δικό σας, αυτές τις κρίσιμες στιγμές, να καλέσετε τον Γιώργο Παπανδρέου να προσφέρει τις ιδέες του σχετικά με την «κρίση χρέους», «λύσεις σε παγκόσμια προβλήματα", "η λιτότητα θα κάνει τις οικονομίες μας ανταγωνιστικές;" κλπ.

 Είναι αυτός, αρμόδιος να μιλήσει για λιτότητα και τις επιπτώσεις στην ανταγωνιστικότητα μιας χώρας; Παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως "σοσιαλιστή", αμφιβάλλω ότι θα υποστηρίξει τα μέτρα λιτότητας ως μέσο για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας μιας χώρας. Ωστόσο, αυτό είναι ακριβώς αυτό που έσυρε την Ελλάδα σε. Βλέπετε την υποκρισία εδώ; Λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία «επιτεύγματα» του, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου ένα κατάλληλο πρόσωπο "για να εμπνεύσει τους μαθητές να εξετάσουν τη σταδιοδρομία στην πολιτική και δημόσια υπηρεσία», η οποία είναι η αποστολή του Ινστιτούτου σας;
Καταλαβαίνετε ότι αυτό το άτομο καλείται να οδηγήσει μια ομάδα μελέτης στο ίδρυμά σας (μια πρόσκληση που τιμά τον Γ. Παπανδρέου και δηλώνει ότι έχετε μεγάλο σεβασμό γι' αυτόν και τις απόψεις του), είναι ένα χαστούκι στο πρόσωπο για τον ελληνικό λαό;

Παρακαλώ μην επιτρέψετε σε αυτά τα σεμινάρια για να συνεχιστούν. Ακυρώστε αυτά τα σεμινάρια με βάση το ότι θα λάβετε πολλές καταγγελίες από Έλληνες, και το αναγνωρισμένου κύρους Ινστιτούτο σας δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να οργανώσει και να χρηματοδοτήσει προγράμματα υπό αμφισβητήσιμη.

Σας ευχαριστώ,

Βασιλική Aroniadou-Anderjaska, Ph.D.
Έρευνα Αναπληρωτής Καθηγητής
Τμήμα Ανατομίας, Φυσιολογίας και Γενετικής και Τμήμα Ψυχιατρικής»


ΠΗΓΗ: http://www.iefimerida.gr/

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΒΑΡΝΤ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΗΤΕ.ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΙΣΙΓΚΕΡ.ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ?ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΕ 40 ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ,ΤΥΧΑΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΟΥΣΤΑΝΟΦΟΡΟΣ ΤΖΕΦΡΥ !!! ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ! ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟ ΜΟΥ π.χ. ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ! ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΘΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΓΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ ΑΦΗΣΕ ΜΗΔΕΝ {σχεδον} ΧΡΕΟΣ ΚΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ! ΠΡΩΤΟΣ Ο ΓΕΡΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΑΡΧΙΦΑΤΑΟΥΛΑΣ ! Ο ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ! Ο ΚΑΤΑΧΩΝ ΕΝΑ ΚΟΛΟΣΠΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΟΠΛΩΝ ! Ο ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ! ΠΗΡΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΝΤΕΛΟΡ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ! {θυμαστε ποσο κοστισε το διαζυγιο της Βουλγαροεβραιας } ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΣΤΑΝΟΦΟΡΟΣ ΤΖΕΦΡΥ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΓΕΝΑΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ !!! ΠΟΥ ΠΗΓΕ ? ΜΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ! ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΑΡΧΙΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΥΙΟ !!! ΤΕΤΟΙΑ ΘΡΑΣΥΗΜΙΑ !!! ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΗΓΕΣ ΓΕΝΙΚΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ.
ΠΑΛΙ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ
ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ?
Ο ΤΖΕΦΡΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ
ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ
ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΙΣ ΤΟ Δ ΡΑΙΧ!
ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ
ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!!ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΣ Η ΜΝΗΜΗ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΧΡΕΟΣ ! ΑΝΟΙΞΕ ΤΑΣ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΕ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ {μπορει}ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ! ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΩ ! ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ! ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΝΜΜΕΝΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ) ΠΟΣΣΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ;
ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΙΣΤΕ.
ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΑΣΕΙ ΠΙΑ ,ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΕΝΑΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟ; ΜΕ 4.000 ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΡΕ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ..
ΩΣΤΕ ΧΟΥΝΤΟΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΕΙΣΤΕ
ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ ΑΛΛΑ
ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ
ΣΑΜΑΡΑΝΤΩΝΗ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ
ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ?
ΦΟΒΑΣΤΕ Η ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ?
ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ
ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ
ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΑ ΑΥΓΑ
ΚΑΙ ΟΙ..ΠΑΤΣΙΕΣ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ!!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙ
ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
Α ΡΕ ΚΡΥΨΟΚΛΑΝΗΔΕΣ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ
ΕΧΩ ΡΙΧΤΕΙ ΜΕ ΤΕ ΜΟΥΤΡΑ
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ...ΓΕΩΡΓΑΛΑ.