Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Φοβούνται νέα Δεκεμβριανά στην κυβέρνηση

Φοβούνται νέα δεκεμβριανά στην κυβέρνηση
Έκδηλη είναι η ανησυχία των κυβερνητικών παραγόντων ενόψει της τελικής συμφωνίας με την τροικα για τα νέα μέτρα.

Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μοιράζονται την αγωνία τους για επικείμενα παρατεταμενα επεισόδια σε όλες τις γωνίες της χώρας.

Κι όπως σημειώνουν... Όχι και αδικαιολόγητα!
Φράσεις όπως «θα μας πάρουν με τις πέτρες», «δε θα τολμήσουμε να ξαναπατήσουμε στην περιφέρεια μας», «ποιος ήρωας θα παρευρεθεί στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου» δίνουν και παίρνουν στο καφενείο της βουλής!

Δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τα πράγματα έρθουν έτσι τότε η χώρα θα πτωχεύσει πραγματικά και βέβαια και η τρόικα δε θα πάρει ούτε 1 ευρώ!

ΠΗΓΗ: www.newsbomb.gr
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ? ΘΑ ΠΤΩΧΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ Η ΘΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΗΡΩΙΚΟ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ? ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΙΩΣ ! ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΤΑΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ. Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΑΡΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΖΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΧΑΟΣ ΞΥΛΟ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ, ΑΝ ΕΤΣΙ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΑΡΑΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ.
ΔΡΑΧΜΗ! ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΟΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ 8:01 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ.ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ,ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ,ΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΚΩΝΕΙΟ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 1500ΣΑΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΔΙΟΜΥΣΑΧΙΛΙΑΡΟ,ΟΠΟΤΕ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.Η ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛ.ΣΟΟΥΒΙΖΖ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΟΥΡΘΕΙ Η ΦΩΤΙΣΗ,ΑΜΑΝ ΠΙΑ.Η ΚΑΡΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ,ΓΚΕΓΚΕ;

Ανώνυμος είπε...

Δε λέω, καλός ο Σωκράτης αλλά την μεγαλύτερη μ****ία που έκανε (να πιεί το κώνειο) την έχουμε πάρει για την μεγαλύτερη ηρωική πράξη.