Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ!

Μετά τον Βουλευτή Σερρών Μάρκο Μπόλαρη που έκανε ερώτηση στη Βουλή για το Δελφικό Τοπίο, πριν λίγες ημέρες, ήρθε η σειρά του κου Θάνου Μωραΐτη, Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας να παρέμβει για ζητήματα της Φωκίδας! -----------------------------------
Διπλή παρέμβαση Θάνου Μωραϊτη για τη Φωκίδα
Σε δύο σημαντικές παρεμβάσεις  που αφορούν στη Φωκίδα προέβη ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας  του ΠΑΣΟΚ και π. Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Θάνος Μωραϊτης.
Η πρώτη παρέμβαση αφορά Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Τσαυτάρη για την καταβολή αποζημιώσεων ηρτιμένης εσοδείας 2009 και 2010 για το εγγειοβελτιωτικό έργο της πεδιάδας Μόρνου. Η δεύτερη παρέμβαση αφορά επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Μουσουρούλη στον οποίο θέτει το θέμα συνέχισης και ολοκλήρωσης της διαδικασίας εξομοίωσης χώρου με ζώνη λιμένα στο καταφύγιο σκαφών νήσου Τριζονίων.
 

4 σχόλια:

ΝΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ είπε...

Προσέξτε τον κ. Μωραϊτη κάνει πολλές μεγάλες ζημιές-παρεμβάσεις.Ακόμα ισχύει στον Παρνασσό η αναστολή οικοδομικής δραστηριότητας που είχε υπογράψει επί θητείας του στο υπουργείο.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα φαινόμενα ο κος Μωραϊτης δεν είναι ενημερωμένος. Τα Μαλάματα, η Μανάγουλη και τα Τροιζόνια, ανήκουν στον Νομό Φωκίδος και όχι στην Αιτωλοακαρνανία. Άρα, τί δουλειά έχει και ανακατεύεται; Εννοεί ότι η Φωκίδα δεν έχει κοινοβουλευτικό αντιπρόσωπο που θα μπορούσε να προωθήσει θέματα του Νομού; Αλλά για να είμαστε και ακριβείς : στην πατρίδα του κου Μωραίτη, υπάρχει Poco (σ.σ. χώρος συνεύρεσης και δημόσιας διαβούλευσης αιρετών και δοτών) όπου θα μπορούσε να ενημερωθεί ο ίδιος για τα ερωτήματά του; Έλεος πιά με την γκρίνια κάποιων...
Ένας Ιτιώτης

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος ο 2 και 40!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ.