Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ιερέας από τη ΦΩΚΙΔΑ


Σοκ και δέος στην ορεινή Φωκίδα από την είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του ιερέα του χωριού Πυρά, πατέρα Αθανασίου Αυγερόπουλου.

Η είδηση της τραγικής δολοφονίας του, συγκλόνισε τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του, όσο και τα γειτονικά χωριά όπως το Μαυρολιθάρι όπου επίσης λειτουργούσε.

Συγκλονισμένοι φίλοι και συνεργάτες του στην Μητρόπολη Φωκίδας, δεν μπορούν να πιστέψουν το τέλος του άτυχου ιερέα που ήταν άριστος οικογενειάρχης ενώ διατηρούσε και οικογενειακή ταβέρνα στην Πυρά.

Τα παιδιά του είναι μικρά και πηγαίνουν σχολείο στην Γραβιά.
Η δολοφονία έγινε όταν ο ιερέας σταμάτησε για λίγα λεπτά με το αυτοκίνητό του σε παρκινγκ στην διασταύρωση της Κρέστενας στο νομό Ηλείας και άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Tο πτώμα φέρει πολλαπλές κακώσεις σε θώρακα, κεφαλή και τράχηλο από πυροβόλο όπλο σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν απο λίγα λεπτά η ιατροδικαστής του νοσοκομείου Ρίου Αγγελική Τσιόλα που βρέθηκε στο σημείο για την αυτοψία.
Αρχικά ως κίνητρο θεωρήθηκε η ληστεία καθώς λίγη ώρα νωρίτερα ο ιερέας με την σύζυγό του είχαν κάνει ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ, ενδεχόμενο που όμως αποδυναμώνεται όσο προχωρούν οι έρευνες.
Με πληροφορίες από patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: