Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακή Ελλάδα


Φωτογραφία: Τα μπαλκόνια των ελλήνων αθλητών στο ολυμπιακό χωριό του Λονδίνου

IN GREECE WE LOVE!

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012, απόγευμα.  Λίγες ώρες πέρασαν από την άφιξή τους και μετά την τακτοποίηση στα δωμάτια και την γνωριμία με τον χώρο, έκαναν αυτό το οποίο κουβαλούσαν μέσα τους και για το οποίο καμαρώνουν : έδειξαν την ταυτότητά τους! 

Είναι τα παιδιά, τα ελληνόπουλα της αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου κι όλα μαζί, λες και ήσαν συνεννοημένα, απλώσανε τα χρώματα της καρδιάς τους, στα κάγκελα των μπαλκονιών, εκεί όπου θα φιλοξενηθούν για λίγες ημέρες. Δεν το σκέφτηκαν, δεν κοντοστάθηκαν και δεν υπολόγισαν μήπως ενοχλήσουν. Είναι Έλληνες! Και ξαφνικά τα δωμάτια, το κτήριο  και τα μπαλκόνια, γίνανε γειτονιές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Κρήτης και τόσων άλλων ελληνικών περιοχών. Κι αυτό είναι μοναδικό, αξεπέραστο και αδιαπραγμάτευτο.

Καλή επιτυχία Έλληνες! Καλή τύχη αγαπημένη Ελλάδα!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι τέτοιες στιγμές, με κάνουν να αισθάνομαι σαν ΕΛΛΗΝΑΣ, σαν άνθρωπος που δεν είναι μόνος του για αυτό που αισθάνεται: την αγάπη του για την πατρίδα. Και τα παιδιά, έκαναν κάτι που είναι φυσιολογικό και αναγκαίο για τον πολιτισμένο άνθρωπο. Να αισθάνονται όμορφα και υπερήφανα για την καταγωγή τους. Χάρηκα πάρα πολύ για το θέμα σας και θάθελα να πώ και συγχαρητήρια στον φωτογράφο.