Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

”ΚΑΡΤΕΡΙΑ” – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ



”ΚΑΡΤΕΡΙΑ” : Προς τον/ην ανώνυμο/μη σχολιαστή/ρια του αναδημοσιευόμενου θέματος: Αναψυκτήριον Κάστρου Αμφίσσης

     Σχόλια των οποίων η εισαγωγή είναι :"Θανάσιμο αμάρτημα αγαπητή Καρτερία η αναδημοσίευση της ανείπωτης....", σαφώς και δεν δημοσιεύονται. 

     Τα θανάσιμα αμαρτήματα ως γνωστόν είναι επτά. Ως Σύλλογος, πόρω απέχουμε από αυτού του είδους την επικοινωνία και την αντιμετώπιση ανθρώπων και γεγονότων με αυτή την φιλοσοφική προσέγγιση. Και δια τον λόγον του ότι δεν μας αφορούν οι εν κρανίω καταιγίδες του οποιουδήποτε ή της οποιασδήποτε, θα αναφέρουμε άπαξ και δια παντός, ότι, “απειλές και δή ''θανάσιμες'' προς τον Σύλλογό μας, μόνον τις διωκτικές αρχές είναι δυνατόν να απασχολήσουν.” Το γάρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη", όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Και εν προκειμένω είναι και θέμα επιπέδου και όχι γνώσεων ή θέσεως κοινωνικής- επαγγελματικής. Ελπίζουμε ότι γίναμε σαφείς.

Εξ άλλου  σε μία ευνομούμενη πολιτεία η ισχυρή επιχειρηματολογία αναδεικνύει την αλήθεια και την ακρίβεια ή μή των γεγονότων και όχι οι απειλές. Τέλος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ λογοκρισία τον τελευταίο καιρό...

Ανώνυμος είπε...

Θα διαφωνήσω με τις απόψεις σας. Ο κάθε ένας κρίνεται από το λόγο του και εσείς ασκείτε λογοκρισία. Έχετε διανοηθεί πόσο μεγαλύτερη απειλή ασκείτε αναδημοσιεύοντας πληροφορίες τις οποίες πολλές φορές δεν τις έχετε καν ελέγξει. Σκεφτήκατε πόσες φορές θίγετε ονόματα και υποστάσεις ανθρώπων , που δνε έχουν την οικονομική επιφάνεια να προσφύγουν στη δικαιοσύνη? Εσείς είστε επώνυμοι αγαπητοί Καρτεριώτες? Πότε υπογράψατε με το όνομα σας. Και το χειρότερο στερείστε χιούμορ. Να σας θυμήσω τις "Επτά θανάσιμες πεθερές" Έλεος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε παιδιά, πολύ αξία δίνεται σε σχόλια απειλές. Εδώ σας έχουν χιλιοκαταραστεί και χιλιοαπειλήσει στα ίσια και δημόσια και τους γράψατε κανονικά, τι ασχολείστε τώρα; Εδώ μαζευτήκατε δέκα άνθρωποι να κάνετε μια εκδήλωση που δεν έχει ξαναγίνει και ακούσαμε ένα κάρο παπαριές που κακολογούσαν την εκδήλωση πριν γίνει. Τι περιμένατε να γίνει τώρα που πήγε τόσο καλά και ανακαλύψαμε από την αρχή τον τόπο μας, να σας αγαπήσουν; Απλά σκύλιασαν. Γράψτε τους όπως κάνατε και ασχοληθείτε πάλι με τίποτα άλλο ωραίο.