Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Σήμερα η "πρώτη" του Αστέρα Ιτέας!

 


Έφτασε η μεγάλη στιγμή για τους ποδοσφαιρόφιλους της πόλης μας, καθώς σήμερα στις 6 μ.μ. στο γήπεδο της Ιτέας πραγματοποιείται η έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς για το δημοφιλή Αστέρα.

Στο ραντεβού θα δώσουν το "παρών" όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και διοικητικοί παράγοντες με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Χλεμπογιάννη.



Γ. Χλεμπογιάννης
Όπως τόσο ο κ. Χλεμπογιάννης, όσο και ο προπονητής κ. Γιάννης Λύτρας έχουν δηλώσει, μοναδικός στόχος της ομάδας είναι το νταμπλ των τίτλων, δηλαδή αφενός το Κύπελλο που ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου αφετέρου το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Φωκίδας, που αρχίζει στις 4 Οκτωβρίου.






Γ. Λύτρας

ΠΗΓΗ: http://iteafwkidas.blogspot.gr/.
Υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος της Ιτέας έχει διακριθεί τα πρόσφατα έτη στη διοργάνωση της Δ΄ Εθνικής, ιδιαίτερα κατά τη διετία 2007-2009, ωστόσο αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που θα απουσιάσει από την κατηγορία, μετά τον υποβιβασμό που υπέστη το 2010.

Η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να παραστεί στα σημερινά εγκαίνια και στον καθιερωμένο Αγιασμό που θα τελεστεί για τη νέα σεζόν, αλλά και να συμπαρασταθεί στις προσπάθειες των παικτών, καθόλη τη διάρκεια της περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: