Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΤΩΣΗ;


Επικαλούμενη κυβερνητικές πηγές, η γερμανική εφημερίδα RheinischePost: αναφέρει η Ελλάδα απέτυχε στα 210 από τα 300 μέτρα και ότι το ελληνικό αίτημα για επέκταση κατά δύο χρόνια της περιόδου εκπλήρωσης των απαιτούμενων στόχων χαρακτηρίζεται «μη αποδεκτό», ανάβοντας φωτιές.


Ευρωπαϊκή επιτροπή αρνήθηκε να το σχολιάσει και απάντησε ότι θα πρέπει να περιμένει την ολοκληρωμένη έκθεση της τρόικας. Την ίδια ώρα στην υποτιθέμενη Κυβέρνηση Ψάχνουν σωσίβιο σε ιερείς, φοιτητές και φαντάρους έχοντας Δέκα μέρες μόνο για να βρουν από πού θα περικόψουν τα 11,5 δισ. ευρώ του μεσοπρόθεσμου.


Ο βιετναμέζος αντικαγκελάριος και υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ: συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις λέγοντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Deutschlandradio, Καμία έκπτωση στις μεταρρυθμίσεις και τονίζοντας ότι η υπομονή, τόσο η δική του όσο και της τρόικας, φθάνει στο τέλος της, ενώ ο εκπρόσωπος της καγκελαρίου Μέρκελ κ. Ζάιμπερτ δήλωσε κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, στο Βερολίνο, ότι «τόσο το περιεχόμενο όσο και το χρονοδιάγραμμα του Μνημονίου δεν είναι συζητήσιμα», αναφερόμενος στη δανειακή συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών.

«Το Μνημόνιο είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για περαιτέρω συνεργασία» πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Η Ελλάδα πρέπει να λαμβάνει τη βοήθεια που χρειάζεται για να σταθεροποιηθεί εντός της ευρωζώνης, και για να έχει περισσότερο στέρεη και σταθερή οικονομία. Και αυτός θα είναι ένας μακρύς δρόμος που θα επιτευχθεί μόνο εάν η Ελλάδα καταβάλει μεγάλη, μεγάλη προσπάθεια».

http://ixnos.blogspot.gr/

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: